Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van ilyen, hogy a személyiségem egész egyszerűen nem kompatibilis a nők nagy részével?
Ha nem fontos a baxás akkor mégis minek neked pákapcsolat? Mondjuk kellenek ,meg vannak is aszexek ,de alapból a szexre van kitalálva a női férfi kapcsolat,meg az ebből következő utódnemzésre.
Mellesleg a világ ettől még menni fog tovább hogy te kijelented hogy neked csak igazmondó juhász kell. Ha érsz annyit valaki szemében, majd eljátsza ezt is neked. De lehet megy inkább a többi 99% nőhöz aki kifejezetten igényli a őszintétlenséget.
Azt nem érted meg hogy az egész játszmára, vetítésre kegyes hazugságokra való képesség az a személyiség része,tehát nem megjátszás. A férfiak nagy része egyszerű : tetszik neki a nő szexuálisan ,ezért megdugná,és ha már jól sikerült a dugás ,akkor gyakran meg is ismételné ezt,és ha jól kijön haverként is a nővel ,akkor késöbb szaporodna is ,és ennek fejében elviseli a sok rosszat is ami egy együttéléssel jár. Ennyi. Na ezt így őszintén megmondva minden nő sikítva menekülne. Persze hogy cirkalmas csokimázba kell burkolni az egészet, hogy benyeljék.
#29: " Én azt várom el, hogy ő ALAPBÓL olyan legyen. Ha valakinek nincs meg a személyiségében valami, azt csak miattam ne erőszakolja magára."
Az a baj, hogy kizárólag a saját szemszögedből látod a világot. Férfiként teljesen máshogy működik a társkeresés. Nekünk nem elég csak létezni és várni, hogy majd odajön néhány nő, közli velünk hogy szimpatikusak vagyunk neki, nekünk pedig csak ki kell választani a leginkább tetszőt. De még csak nem is úgy, hogy ha nem tetszenek a jelentkezők, akkor megpróbálunk jobbá válni. Az átlag férfinak gyakorlatilag a legrondább, legrosszabb természetű nőt is le kell nyűgözni ahhoz, hogy valamit el tudjon érni nála, ugyanis alapból ők sem fognak vonzódni hozzá. Ez pedig egy óriási különbség a két nem között.
Ha egy nő teljesen átlagos és mondjuk mindenben őszinte, azzal annyit ér el, hogy kevesebb lehetséges kapcsolata lesz, de így is lesz neki. Egy átlagos férfi viszont ha teljesen őszinte, akkor gyakorlatilag 0 sikere lesz, ugyanis a nők ingerküszöbe annyira magasan van, hogy lehetetlen így felkelteni az érdeklődésüket.
De pont ez az, hogy saját magadtól kéne igényed lennie arra, hogy jobb legyél. Engem egy csomó dolog érdekel, van, ami miatt cikiztek is, de nem érdekel. Férfiaknál meg mindig az van, hogy menj ide-oda, csináld ezt-azt, hogy BECSAJOZZ. Nem azért, mert érdekel az adott dolog.
Benned nincs meg az a vágy, hogy valaki megismerjen, teljesen, és azt mondja, hogy mindig olyan emberről álmodozott, amilyen te vagy? Nekem csak az az egyetlen ember kell, akit lenyűgözök úgy, ahogy vagyok.
Ki vagy? Mi vagy? Mit szeretsz? Mit utálsz? Mit gondolsz? Mit érzel? Tudom, hogy ezek nehezek, nekem egy könyvespolcnyi pszichológia és önismeret könyvem van itthon, és még azzal is nehéz volt rájönnöm magamra, mert akkor ott van, hogy ez tényleg én vagyok? Vagy ez az, ahogy azt hiszem, hogy látnak, vagy ahogy akarom, hogy lássanak?
Tudom, hogy rohadt nagy klisé, de amíg te nem látsz magadban semmi különlegeset, más sem fog. Ha magadat nem nyűgözöd le, mást sem fogsz. Én nem kell nyuszit előhúzni kalapból, csak hűnek lenni önmagadhoz, és azt sem kudarcként megélni, ha valakinek ez nem tetszik.
#33: Engem is érdekel egy csomó dolog, igazán ciki talán nincs is köztük. Viszont olyan sincs, amire egy nő elismerően mondaná: na ez igen. Elolvassák\meghallgatják, majd elmondják, hogy szerintük ezek milyen jó dolgok, levonják a következtetést, hogy biztosan meg fogom találni a párom (akik természetesen nem ők lesznek). Ezzel nem is lenne semmi baj, ha néhány esetben fordulna elő. Viszont így gyakorlatilag senkit nem vonzok igazán, ellenben szinte mindenki meg van róla győződve, hogy majd egy másik nőt biztosan fogok. Közben meg azt látom, hogy azok, akik megfogadják a "menj ide-oda, csináld ezt-azt, hogy BECSAJOZZ" tanácsokat, sikeresek, függetlenül attól, hogy valóban érdekli őket, vagy csak kimondottan a csajozás miatt csinálták.
"Benned nincs meg az a vágy, hogy valaki megismerjen, teljesen, és azt mondja, hogy mindig olyan emberről álmodozott, amilyen te vagy? Nekem csak az az egyetlen ember kell, akit lenyűgözök úgy, ahogy vagyok."
Természetesen megvan, de mire megyek vele, ha valójában senki nem kíváncsi arra, aki valójában vagyok, mert már az első körben kiesek? A legjobb amit tehetek, hogy beállok a sorba, a "receptkönyvből" kiválasztok pár olyan dolgot, ami talán a legközelebb áll hozzám, és megpróbálkozom azokkal, a többiekhez hasonlóan.
Ugyanez vagyok, csak noben.
Hidd el, te csinalod jol.
Tobbi nem lenyeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!