Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek van ilyen, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van ilyen, hogy a személyiségem egész egyszerűen nem kompatibilis a nők nagy részével?

Figyelt kérdés
Az esetemben egyértelműen a személyiségem az oka, hogy nem találok párt. Jóképű, jól szituált vagyok, sok lánynak bejövök, randiig eljutni nekem nem nehéz. Viszont a személyiségem valahogy nem passzol a nőkhöz. Egy lány barátom mondta ezt nekem, amikor a sok sikertelen randimról beszámoltam, hogy szerinte én nem értem a nőket. Mert ismerkedésnél én mindig őszinte vagyok, nem azt mondom a lányoknak, amit hallani akarnak, hanem az igazat. A csajok pedig 'állítólag' igénylik ezt az álkedvességet. Annyiból igaz lehet, h van egy haverom, akinek 'komoly'barátnője van, 3 lánnyal csalja egyszerre, mindegyiknek teszi a szépet azok a lányok meg kajálják minden szavát. A haverjaim közül amúgy az ilyen jópofiskodó típusúaknak van stabil kapcsolata, a barátnőjük pedig elnézi és/vagy elhiszi, hogy közben orrba-szájba megcsalják. Na most én nem vagyok ilyen, képtelen lennék megjátszani magam. Viszont ezt több csaj mondta már nekem bizalmasan, hogy a lányok sokkal inkább igénylik a kedvességet mint az őszintésegét, de ezt sosem vallanák be annak, akivel ismerkednek. Ugye az ismerkedés elején én nem szoktam mindenféle hamis bókokkal áltatni őket, és ezért ki is ábrándulnak belőlem. Én nem hazudok egy lánynak azért hogy megfektethessem, hanem nyíltan megmondom neki, aztán vagy belemegy, vagy nem. Nem bírnék ilyen fölösleges felszínes köröket futni, vagy eljátszani egy párkapcsolatot olyannal, akit amúgy nem szeretek. Pedig haverjaim közül akinek párja van, az olyannal van együtt, akit sosem szeretett, csak szerintük az a 'normális' ha az ember kapcsolatban van, ezért megfelelnek ennek a vélt vagy valós társadalmi elvárásnak. Szóval az is lehet, hogy nincs velem semmi baj, csak szimplán nem találtam meg azt a lányt, akit valóban szeretek és őszintén kedves tudok lenni vele. A haverjaim szerint mondjuk a szerelem egy marhaság, és úgysincs olyan lány, akit őszintén lehet hosszútávon szeretni, így azzal kell beérni, ami van. Ezzel a felfogással én nem tudok azonosulni, számomra a párkapcsolat az nem egy ilyen presztizst jelentene, mint valami diploma, amivel lehet villogni, és nem is valami ösztönös dolog,amiben a testi vágyaimat ki lehet élni,meg nem is valami társadalmi kötelességként, és végképp nem gazdasági szövetségként, hanem én ennél valami tartalmasabb dolgot keresek benne, csak ugye így sokkal nehezebb megtalálni a megfelelőt.
2018. jún. 30. 09:15
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%

#14: Elolvastad egyáltalán azt, hogy mit írtam? Úgy kezdődik, hogy "A nőknél az ismerkedési fázisban...", tehát nem magáról a párkapcsolatról írtam. A kettőt összekeverni pedig nem jó. A párkapcsolat során (a megtartáshoz) nyilván már nem elég a marketing szöveg. Itt lesz annak jelentősége, hogy a marketing mennyire fedi a valóságot. A példánál maradva, ha arról a porszívóról kiderül, hogy bár nem annyira főnyeremény, mint a bemutatón látszott, de azért jól használható (tehát az ügyfél nem érzi magát átverve), akkor kapunk egy viszonylag elégedett ügyfelet. Nem túl bonyolult ez.:)

A válaszod többi része pedig totál félre ment, úgyhogy arra nem is reagálnék.

2018. jún. 30. 11:56
 22/35 anonim ***** válasza:
43%

#19: Igazad van, de az a baj, hogy így ez egy elég megbízhatatlan rendszer. A nő elvárja, hogy a férfi ne csak összehazudja magáról, hogy mekkora főnyeremény, hanem tegyen azért, hogy valójában az legyen. Közben ő maga egy bizonyos szinten tartja az elvárásait, viszont ezeknek az elvárásoknak első körben elég csak szóban megfelelni (a külsőt leszámítva). Legtöbb esetben ha a külső szimpátia megvan a nő részéről, akkor a hinni akarás nagyon el tudja homályosítani a valóságot.

Férfiként a feladatunk (ha sikeresek akarunk lenni), hogy elhitessük az adott nővel: 100 férfiból minimum az első 5-ben benne vagyunk. A valóságban viszont általában elég, ha csak az első 30-ban, de ha így megy oda valaki egy nőhöz (tehát teljesen őszinte), akkor biztosan sikertelen lesz. Azt pedig nem nehéz beismerni, hogy a valóságban nem tartozhat mindenki a legjobb 5 közé, míg az első 30-ba már könnyebb bekerülni.

2018. jún. 30. 12:45
 23/35 anonim ***** válasza:
83%
Nem az őszinteséggel van gond, hanem hogy nem tudsz a nők érzelmi nyelvén beszélni!
2018. jún. 30. 12:49
 24/35 anonim ***** válasza:
66%

"A nő elvárja, hogy a férfi ne csak összehazudja magáról, hogy mekkora főnyeremény, hanem tegyen azért, hogy valójában az legyen."

Nem. Én azt várom el, hogy ő ALAPBÓL olyan legyen. Ha valakinek nincs meg a személyiségében valami, azt csak miattam ne erőszakolja magára. Ezért lenne jó az őszinteség, mert akkor azonnal búcsút lehetne mondani. Csak a férfiak ezt kudarcnak élik meg. Olyan, mintha nekik mindegy lenne, hogy az a nő szereti-e azt az embert, akik valójában ők.

Mondok példát. Nem főzök. Nem érdekel, untat, ki lehet kergetni vele a világból. Egy pasinak sem fogom azt hazudni, hogy minden este elé rittyentek valami hú, de finomat, azt sem, hogy hétvégenként kotyvasztok, de meg sem ígérem, hogy oké, majd együtt elpacsmagolunk, mert ismerem magam annyira, hogy tudom, hogy ez hazugság. És ha egy férfi emiatt nem akar velem összejönni, azt nem negatívumként élem meg, hanem úgy, hogy mi nem illünk össze, és megspóroltunk egy csomó időt, amíg arra várunk, hogy a másik változzon. Soha nem fordult meg a fejemben, hogy "ó, ha hazudtam volna, összejött volna velem", mert nem akarnám, hogy olyannak szeressen, amilyen nem vagyok.

2018. jún. 30. 12:55
 25/35 anonim ***** válasza:
27%

"Nem az őszinteséggel van gond, hanem hogy nem tudsz a nők érzelmi nyelvén beszélni!"

Magyarul hogy nem tudsz hazudni a nőknek.

2018. jún. 30. 12:57
 26/35 anonim ***** válasza:
Én Nő vagyok, és ugyanilyen felfogású, mint Te, talán részben ez is lehet az oka annak, hogy senkit nem találok magam mellé. Nekem nagyon fontosak a belső értékek, minél nagyobb érzelmi inteligenciája van valakinek, minél mélyebben gondolkodik és érez, annál inkább vonzóbb számomra. Nagyon nehéz ilyen férfit találni.
2018. jún. 30. 13:00
 27/35 anonim ***** válasza:
60%

24-es könnyű úgy nőként őszintét adni ,miközben sorba állnak a férfiak udvarolni,az ergya, hisztérika béna csajnál is, és csak kegyesen inteniük kell egynek ,hogy na jöhet.

Tehát feléjük kb semmi elvárás nincs ,(maximum annyi hogy ne zabálja vágósúlyba magát)de ők meg hatalmas elvárásokat állítanak a férfiakkal szemben. Persze hogy ki fogják játszani a férfiak a védelmi rendszerüket .Igen ,azért hogy lyukhoz jussanak,mert náluk ez egy fontos dolog .

A profi férfi meg úgy eljátsza az őszintét egy nőnek, hogy közben minden szava hazugság és simán átmegy a radar alatt,mert pontosan tudja mit akar a másik hallani. Ez egy ilyen evolúciós játszma.Ezért vannak az ilyen menő csávók mindig 3-4 nővel,az őszinte lúzer meg marad a marokmarcsinál.

2018. jún. 30. 14:54
 28/35 anonim ***** válasza:
35%

Nálam nem állnak sorba. Ha kell, egyedül döglöm meg, de nem változok vagy hazudok.

Igaz, ahogy mondod, nekem nem fontos a baszás. És elérkeztünk oda, hogy szar embernek mindig meg kell játszania magát, különben senki és semmi.

2018. jún. 30. 14:59
 29/35 anonim ***** válasza:
56%
De amúgy kösz a tippet. Tanulság, hogy a férfiak hazudnak és csak dugni akarnak. És bármilyen férfi bármit mond, az mind hazugság. Ha véletlen egy őszinte példányt fogok ki, arról is feltételezni fogom, hogy csak egy hazug dugógép.
2018. jún. 30. 15:06
 30/35 anonim ***** válasza:

Az őszinteséget értékelik a nők, viszont nem mindegy, hogy hogy adod elő. Például ha egy lány megkérdezi, hogy hogy tetszik neked a ruhája, de szerinted rosszul áll neki, akkor nem kell hazudni és azt mondani, hogy gyönyörű rajta ez a ruha, hanem meg lehet mondani az igazat. Viszont két út van: vagy bunkó vagy és úgy mondod meg neki, hogy "szerintem rohadtul kövérnek nézel ki ebben a ruhában, fel ne vedd többé" vagy pedig helyette úgy mondod, hogy "szerintem a másik ruhád, tudod az a kék színű, sokkal jobban áll neked, ráadásul a kék szemeidhez is jobban illik az a ruha" vagy valami ilyesmi. A lényege mindkettő mondatnak ugyanaz: nem tetszik a ruhája, de az első sértő, a második kifejezetten építő kritika lehet (rámutatsz, hogyan tudna előnyösebben öltözködni, mi az ami jól áll neki). Szóval nem hazudni kell a nőknek, hanem tapintatosan kell közölni az igazságot.

A bókolásról meg annyit, hogy az minden normális kapcsolat része; jó esetben adok-kapok oldalról, tehát a nő is bókol a férfinek, nem csak fordítva. Természetesen itt sem kell hazudni, túlozni, bőven elég, ha tényleg azokat a dolgokat dicséred meg benne, ami neked tetszik. Mondjuk szép a mosolya, vagy jókat lehet vele hülyéskedni, nevetni, jól érzed magad vele, stb. Azért ha soha egyetlen bókot sem mondasz soha egy nőnek, abból az jön le neki, hogy nem vonzódsz hozzá egyáltalán, márpedig akkor nyilván le fognak lépni. Mégis ki akarna olyan emberrel lenni, akit látszólag nem is érdekel? :S

33/N

2018. jún. 30. 15:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!