Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ebben a mobilnetes korszakban,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben a mobilnetes korszakban, tényleg egész nap beszélgetni kell? Ha nem szórakoztatok valakit akkor tényleg egy gombnyomás és van neki más?

Figyelt kérdés

Fűzök az interneten 2-3lányt. Mindegyik, de különösen az egyik olyan,hogy kb dolgozni se lehet tőle mert mindig irkál. De régebben is ezt tapasztaltam, akinek csak reggel ebédszünetben válaszoltam és este beszélgettem vele az eltűnt , talált mást. Itthon munka után is lenne dolgom. Égő 30 fölött anyám nyakán lenni, de kertes házban akadna munka, más nem takarítás.

Lehet én vagyok öreg, 30 múltam. De kb mikorra egy randira kerül a sor. 2-5nap, már hányingerem van a lánytól. Nekem sokkal jobban bejött a levelezés, főleg iskolás koromban a községi könyvtárból nyáron, iskolából évközben.

2018. jún. 14. 21:06
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
13%

Mindig irkál, tehát te egész nap elérhető vagy? Az úgy elég idegesítő a másik félnek, mert mintha ignorálnád.

Amúgy meg szégyellje az összes magát, hogy beszélgetni van kedve veled. Ha ennyi időt nem tudsz rászánni, hogy akarsz párkapcsolatot?

2018. jún. 14. 21:16
 2/27 anonim ***** válasza:
43%
Valahol ertheto amit mondasz...de godold vegig. Van olyan, akivek tobbet tud beszelni, es jobban es hamarabb megismeri es valik erdekesse. Tehat..
2018. jún. 14. 21:20
 3/27 anonim ***** válasza:
95%

Nincs mobilnetem, de ha lenne, akkor sem lennék állandóan online, max. bizonyos alkalmazások miatt használnám. Munkahelyen a céges wifire szoktam rákapcsolódni, gondolkodtam rajta, hogy a céges mailt hasznos lenne beállítani, de egyelőre nem volt időm vele pepecselni.

Viszont ezt én fordítva is tapasztaltam, mármint hogy pasi volt ilyen türelmetlen, és le volt szedve a fejem, hogy hogyhogy nem vagyok állandóan online, és van életem a neten kívül is. Természetesen ott lett vége az ismerkedésnek. Amúgy akkor sem voltam állandóan online.

2018. jún. 14. 21:21
 4/27 anonim ***** válasza:
58%

#1: Ha gondolod, esetleg megpróbálhatod a kérdés tartalmát is felfogni. Lehet, hogy tök jó választ írnál...

Amúgy igen. Fiatal lányoknál ez elég jellemző. Ha nem fogod meg valami nagyon kiemelkedő tulajdonsággal és nem vagy folyton elérhető, mint egy szórakoztatócenter, akkor elmúlik a varázs és 2 húzással jön a következő.

2018. jún. 14. 21:21
 5/27 anonim ***** válasza:
33%

Mikor még alig volt net, volt olyan lány, nem is egy, akik a napi 50 körüli SMS-t elvárták. Nakkor egyszerre 5-6 lánnyal és tudjad pontosan, kivel ép miről beszélgetsz:)

Kész agytorna volt 1-1 nap:)

Találkoztál vele, akkor meg tudjad, ő miket írt, nem keverni a többiek üzeneteivel:)

2018. jún. 14. 21:23
 6/27 anonim ***** válasza:
89%

Én lány vagyok, de meg is őrülnék, ha egész nap írogatni kéne valakivel. Utálok csetelni, a személyes találkozás híve vagyok. De persze tudom, hogy a legtöbb fiatal lány viszont teljesen rá van függve, ha pár órát nem írsz nekik, már dobnak. Beteges.

22N

2018. jún. 14. 21:27
 7/27 A kérdező kommentje:

Igen a waze miatt egész nap be van kapcsolva a netem. Néha rákeresek címekre cégekre. Sofőrként dolgozom, a facebookon is 2 csoport értesítései is érdekelnek.

Régtől nincs párom,talán meg is szoktam ezt az életet. Volt egy gyógypedagógus vagy pszichológus lány 30 körüli, még a gyerekek rajzoltak neki addig is képes volt írni. Másik lány gyógytornász, két beteg közt írkál,még a boltos lányokat meg is értem ha nincs vevő egész nap, vagy a pultosokat akik a sok részeg helyett ide menekülnek...de szinte mindenki.

2018. jún. 14. 21:28
 8/27 anonim ***** válasza:
28%

Négyeske esetleg húzd ki a fejed a valagadból és gondold tovább. Ha érdekel valaki, azzal beszélgetni szeretnék.

Látom, hogy online, írok neki. A kérdező szerint látja, hogy mindig irkál, ergó elérhető vagy megy neki a mobilnet és kapja az értesítést. Azért ne beszéljünk már baromságot, hogy ennyitől nem lehet dolgozni, ah munka van, FB kinyom és végzem a dolgom. Ilyen marha egyszerű.

Az meg rohadtul nem ismerkedés, ha van este negyed órája dumálni. Vagy napi 3x válaszol. Igen, a levelezéssel tök jól ki lehet ezt bekkelni, aki erre nem hajlandó vagy nincs rá ideje, de mi a francnak jó hetekig levelezgetni, mikor pár este tök jól el lehetne beszélgetni. Ez már nem az a levelezgetős korszak.

2018. jún. 14. 21:28
 9/27 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de ha egy felnőtt ember képtelen felfogni, hogy dolgozol vagy per pillanat hosszabb-rövidebb elintézni valód van, azzal végül mit akarsz?

Amúgy meg mit tud irkálni folyamatosan? :D Általános jelenség, hogy a minőségi kommunikációt felváltja a mennyiségi, de valahogy nem tudom felfogni, hogy miről lehet folyamatosan beszélgetni.

2018. jún. 14. 21:32
 10/27 anonim ***** válasza:
86%

"Ha érdekel valaki, azzal beszélgetni szeretnék." - Na de nem nonstop...

"Az meg rohadtul nem ismerkedés, ha van este negyed órája dumálni." - Dolgozó felnőtt embereknek ennyi is megfelel online formában. Amúgy meg mit csináltál volna a szüleim fiatalkorában, amikor nem volt internet, mobiltelefon, de még vezetékes is leginkább csak közösségi használatú, és papíron, postán keresztül folyt a levelezés, na de nem másnapra ért ám oda a levél sem, mert a posta is lassabb volt...

2018. jún. 14. 21:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!