Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek kérdezgetik az emberek hogy van-e barátnőm? Én egész életemben nem kérdeztem meg soha senkitől.
Talán mert érdeklődnek irántad, baj?
Ha meg azt se kérdeznék meg, hogy hogy vagy, akkor meg az lenne a probléma.
Dettó ugyan ez, soha életemben nem volt vágyam arra, hogy más magánéletében turkáljak.
Mások meg, van barátnőd? tetszik valaki? ki tetszik? mikor volt utoljára csajod?
Csak a jó neveltetésem miatt nem küldöm el őket a pitsába.
És ha válaszolok neki, hogy:
a) igen, van
b) nem, nincs
akkor mégis mire mennek vele? Hol befolyásolja az ő életüket? Erről csak pletykálni tudnának, meg mondaogatni másoknak, akik talán nem is ismernek engem.
Ez olyan rutin kérdés. Ne legyen csend:) Nem igazán érdekel senkit, pont úgy mint mikor megkérdezik, hogy vagy?
Ezért a válasz is, kösz, jól:)
Te is válaszoljál egy semmitmondó válasszal:)
A magyaroknak betegsége h más magánéletében muszáj turkálniuk. Legegyszerűbben ezt úgy tod lezárni h bocs magánügy. Hülye egy szokás de ez van.
Am engem sem érdekel a másé se pénzügyi helyzete....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!