Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire életszerű az, hogy egy nagyon szép, szinte már playmate külsejű 27 éves nő 1 férfival volt szexuálisan egész eddigi életében?
Még is, mi az összefüggés a szépség és az között, hány pasi farkán lovagol??
Szerintem, nulla az összefüggés.
Azután, hogy senki sem vágja, hogy miért nem életszerű: Gyerekek, miért lenne életszerű? Szerintetek életszerű, hogy egy 27 ismétlem HUSZONHÉT éves bomba nő, akit a legjobb pasik ugrálnak körül, nem érzett még vonzalmat a másik iránt vagy nem volt párszor szerelmes?
Ti azt is elhiszitek, hogy a profi testépítők naturálban nyomják, ugye?
Utolsó: a nővérem évekkel ezelőtt egy 25 éves bombanő volt, 1 férfival volt csak, és 22 évesen vesztette el a szüzességét. Egy férfi volt még az életében, az is a férje, így ő a második. Most közel 40 éves, soha nem volt sok önbizalma. Szóval lehetséges. :)
Meg is lehetne kérdőjelezni, hogy egy családból valóak vagyunk-e és tuti van-e rokoni kapcsolat... :D
Rólam írtad a kérdést? (most le leszek pontozva nagyképűségért):D
Az én indokaim, amiért így alakult az életem:
-bántalmazó szülők
-depresszió
-szorongás, szociális fóbia
-alacsony önértékelés
26 éves koromra minden testrészemet, amivel elégedetlen voltam és amiről azt gondoltam, hogy miattuk vagyok szerethetetlen, megműttettem (a pénzt külföldön, takarításból spóroltam össze), majd elmentem egy férfiprostihoz. Azóta (2 éve) sem voltam senkivel, még mindig túl karótnyelt vagyok pasizáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!