Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet esélyem egy volt playmate nőnél szerintetek?
Semmi sem esélytelen, próbáld meg és kiderül!
Nekem imponálna, ha egy idősebb pasi bepróbálkozna nálam. 25N
Gondolom, 44 évesen már régesrég túl vagy azon, hogy külső alapján ítélj. Én fiatalabb vagyok egy tizessel, és túl vagyok rajta. Engem az motiválna ilyenkor, hogy vajon milyen ember lehet, milyen személyiség társul a szép külsőhöz, tehát mindenképp keresném az alkalmat, hogy dumáljak vele. Szerintem van esélyed, mondjuk reggel, mikor kigurítja a kukát a ház elé, vagy kutyát sétáltatni megy, esetleg kocogni, szólítsd meg.
Hogy néz ki egyébként? Mennyire magas, hajszín, ilyesmi... a nevét nem tudod? Lehet, hogy közszereplő is volt korábban, szerepelt TV-ben, újságokban. A Playboy ugye mindig nyomatja a "saját" lányait, tehát minden playmate ismert ember egy bizonyos fokig.
1 az összes pasinak ilyen nő kell ,ezen megsem lepődök...
Aztán jön ide sírni majd,hogy megcsaltak és megaláztak,illetve elszedték a pénzem.
De adok egy jó tanácsot légy gazdag és fizesd ki a szoliját,meg a műkörmét,meg ezeket,mert esélyed se lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!