Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt kb 35-40 éves férfi aki egész életében nem talált nőt?
Részvétem.
A prostik nem nevetnek ki még ott vagy. Nekik a pénzed a lényeg!
Van ilyen. Bár én "csak" 32 leszek. Pedig alacsony nem vagyok, állítólag csúnya sem, bár van egy (kis) túlsúlyom, a legnagyobb problemam, az introvertáltsagom, a szociális fóbiám, illetve mostmár a kezdődő depresszióm, mivel most, hogy már 3-massal kezdődik az életkorom, egyre kilátástalanabb a helyzetem.
Ha max. 35 éves koromra ugyanott fogok tartani, ahol most, akkor öngyilkos leszek...
Súlyos defekt a személyiségben.
Azzal senki se áltassa magát, hogy az introvertáltsága, csendessége vagy alacsonysága miatt nem zalált még egész életében nőt, mert nagyon sok csendes, introvertált és alacsony férfiaknak is van társa.
Én találtam néhányat, de egy kezemen meg tudom számolni és csak olyanokat, akiknél nagyon leadtam az igényeket. Egyet el is vettem sajna, de már vége hála az égnek. :D 39F
Konklúzió: sokkal jobb egyedül, mint egy picsogó, nyafogó, idegesítő, agyatlan hülye pitsa mellett. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!