Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek kérdezgetik az emberek hogy van-e barátnőm? Én egész életemben nem kérdeztem meg soha senkitől.
utolsó: azért néznek rád furán, mert 21 évesen az ember már túl van 1-2 kapcsolaton vagy kalandon. Nem azt mondom, hogy baj van veled és hogy most csak azért csajozz be, mert ezt várja tőled a társadalom, meg a környezeted... Csak arra akartam rávilágítani, hogy ilyenkor azért meg lehet érteni a környezet reakcióját is, bár a mai világban kicsit később nőnek fel a fiatalok, ezért nem vagy lemaradva semmiről.
(30-40 éve egy 21 éves férfi vagy nő már házas volt, lakása volt, dolgozott és útban volt az 1. gyerek. Kb ez volt az általános, ma már azért nem. Sok 20-22 éves tiniként viselkedik és úgy is él.)
Tőlem 18 évesen kérdezték meg, hogy van barátnőm és mondtam hogy nincs és egyesek már akkor is hüledeztek, hogy "tejóégkomolyan,hogyhogynincs, senki?ténylegsenki?". tiszta gáz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!