Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ebben a mobilnetes korszakban,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben a mobilnetes korszakban, tényleg egész nap beszélgetni kell? Ha nem szórakoztatok valakit akkor tényleg egy gombnyomás és van neki más?

Figyelt kérdés

Fűzök az interneten 2-3lányt. Mindegyik, de különösen az egyik olyan,hogy kb dolgozni se lehet tőle mert mindig irkál. De régebben is ezt tapasztaltam, akinek csak reggel ebédszünetben válaszoltam és este beszélgettem vele az eltűnt , talált mást. Itthon munka után is lenne dolgom. Égő 30 fölött anyám nyakán lenni, de kertes házban akadna munka, más nem takarítás.

Lehet én vagyok öreg, 30 múltam. De kb mikorra egy randira kerül a sor. 2-5nap, már hányingerem van a lánytól. Nekem sokkal jobban bejött a levelezés, főleg iskolás koromban a községi könyvtárból nyáron, iskolából évközben.

2018. jún. 14. 21:06
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
79%

#8: Kihúztam a fejem a valagamból és veled ellentétben gondolkodom.

Ráérsz egyik nap? Beugorhatnánk a céghez, ahol dolgoztam gyakorlat alatt. Wifi volt, teló a zsembenben és felnéztem kb. 2 óránként. Ha akkor csináltam, amikor épp más is volt az irodában, akkor kinéztek, hogy nyomkodom a telefont. Egy másik helyen a főnök ha meglátta, akkor húzta a száját. Plusz, ha épp menni kellett csinálni valamit, akkor nem álltam neki lenyomkodni a wifitől a telefont, hanem mentem és csináltam a dolgot mondjuk 2 órán át.

Tökre örülök, hogy vannak laza munkahelyek, de jelenleg még nem vagyunk ilyen téren nyugati szinten.

Plusz, ez személyes, de ha én nekiállok épp valami saját projektnek (tanulás vagy egyéb), akkor csinálom és ott van mellettem a telefon, hogyha valamire gyorsan rá kell keresni, akkor fél perc alatt csinálhassam. Ilyenkor elérhető vagyok, de dolgom van. És igen, ez egyre több embernek probléma. Ezt nevezik szociális függőségnek.

Senki sem azt írta, hogy napi 3-szor kell válaszolni. Szerinted csak az egész nap neten lógás és a napi 3-szori válaszolás létezik? Semmi köztes állapot? Nincs olyan, hogy valaki ráér este 2-3 órát beszélgetni?

Az ismerkedés nem abból áll, hogy valaki úgy és akkor áll a rendelkezésedre, amikor te akarod. Ne haragudj, de egy nagyjából egy elkényeztetett tini hozzáállása.

2018. jún. 14. 21:38
 12/27 anonim ***** válasza:
80%

# 7/10 Igen, kb itt tartunk.

Tanárnővel beszélgettem, képes volt óra alatt is irkálni. Óraközi szünetekben meg úgy mond, kötelező volt az irkálás. Na és nem is huszon éves volt.

2018. jún. 14. 21:39
 13/27 A kérdező kommentje:
1/8 nem mondom hogy nincs igazad. De tegyük fel olyan munkád van,hogy telefonodat le kell tenni trezorba,és 400percet dolgozni 8óra alatt akkor te már nem is vagy társkeresőképes? Pl segélyhívós diszpécserek, szallagmunkások, hentesek,....
2018. jún. 14. 21:41
 14/27 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
71%
Engem az ilyen nők irritálnak.
2018. jún. 14. 21:44
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Vannak ilyen barátaim és ismerőseim de én pl nem ilyen vagyok.

A 3 legjobb barátnőmmel egyben legszűkebb társaságommal szoktam messrngeren beszélgetni azt is változó hogy milyen gyakran , olyan is van hogy ott órákig beszélünk és olyan is amikor napi 1-2 mondatot. Senki mással. Mármint nagyon ritkán de ,de általában jegyzeteket kérek el vagy ilyesmi:D

A személyes találkozás híve vagyok. Rossz embereket fogsz ki vagy olyanokat akiknek sok a szabadideje.

Az meg hülyeség hogy a kérdező hibája ha online van. Spec falramászok ettől mert 1-lehetek online ha be van kapcsolva a wifi pl de attól még nem nézegezem folyton a messengert vagy mást, 2-majd visszaír az ember ha van kedve, ideje vagy épp fontos dolgot írtak neki. De ha pl ír valaki valami tök szimpla, érdektelen dolgot ami nem is sürgős hadd döntsem már el én hogy mikor válaszolok. Akik ilyen válaszolgatós mániások meg muppakdajanak meg ha nem bírnak várni. Az embernek van élete is.

2018. jún. 14. 22:12
 16/27 A kérdező kommentje:
napi 3 üzenetre visszatérve,régen ha valaki kapott egy szép smst a párjától 3óra hosszat fel volt dobva, aztán délben válaszolt rá, este pár perc csevely és boldog volt mert kapott smst tudtak beszélni. OK változik a világ de ennyit?
2018. jún. 14. 22:12
 17/27 anonim ***** válasza:
91%

Messengeren ki lehet kapcsolni, hogy lassak aktív vagy-e.

Masreszt en az olyan appokat szeretem ahol nincs a latta meg mikor volt elérhető opcio.

Felesleges csak komplikációkat gyártó tényező.

Ha tudom hogy fontos vagyok neki, amint tud valaszol majd. Türelemmel varok ra.

Ne megfelelési kenyszerrel kelljen neten sem beszelgetni.

Meg en meg is szoktam mondani, most dolgom van, max elolvasom mit irt, később válaszolok.

2018. jún. 14. 22:33
 18/27 anonim ***** válasza:
88%
Az is gáz, hogy sokan a messengert teljesen megbízhatónak tartják. Volt olyan, hogy bent ültem órán, a telefonom offline módban és van, aki írt, hogy miért nem válaszolok, amikor elérhető vagyok...
2018. jún. 14. 22:35
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
#18 Ez így van, én múltkor munkában voltam, 3 órája nem nyúltam a telefonomhoz, és direkt megkérdeztem a kollégám, hogy messengeren azt mutatja-e, hogy 3 órája voltam elérhető. 15 percet mutatott helyette. Szóval totál megbízhatatlan.
2018. jún. 14. 23:04
 20/27 anonim ***** válasza:
51%

Sofőrként dolgozol, és munka közben chatelgetsz? Légyszi tedd meg, hogy csak magadat borítod bele az árokba, mást nem viszel magaddal. Köszi!

Amúgy tök egyszerű: megmondod a csajnak, hogy x dolgod van y ideig. Ha nem fogja fel, és eltűnik, akkor még jól is jártál, nehéz lenne a kapcsolat szellemileg visszamaradott emberrel, aki nem képes feldolgozni a neki megírt információkat.

2018. jún. 15. 11:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!