Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ebben a mobilnetes korszakban,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben a mobilnetes korszakban, tényleg egész nap beszélgetni kell? Ha nem szórakoztatok valakit akkor tényleg egy gombnyomás és van neki más?

Figyelt kérdés

Fűzök az interneten 2-3lányt. Mindegyik, de különösen az egyik olyan,hogy kb dolgozni se lehet tőle mert mindig irkál. De régebben is ezt tapasztaltam, akinek csak reggel ebédszünetben válaszoltam és este beszélgettem vele az eltűnt , talált mást. Itthon munka után is lenne dolgom. Égő 30 fölött anyám nyakán lenni, de kertes házban akadna munka, más nem takarítás.

Lehet én vagyok öreg, 30 múltam. De kb mikorra egy randira kerül a sor. 2-5nap, már hányingerem van a lánytól. Nekem sokkal jobban bejött a levelezés, főleg iskolás koromban a községi könyvtárból nyáron, iskolából évközben.

2018. jún. 14. 21:06
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
0%
Én, mindig benne voltam, mert legalább vezetés közben egyedül nem unatkoztam. A napi 40-50 SMS lefoglalt, nem unatkoztam.
2018. jún. 15. 11:23
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen megértelek, nekem egy haverom ilyen. Pedig 27 éves.. Ha nem ír a lány nonstop, egészen egyszerűen megunja. Én is utálok csetelni, főleg munka közben. Sokkal jobb este, személyesen megbeszélni a napot. 26/N
2018. jún. 15. 20:06
 23/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2018. jún. 15. 20:53
 24/27 A kérdező kommentje:
Ma délelőtt dolgom volt,holnap lett volna a randi,erre elvitte ma valaki,alig szól hozzám....
2018. jún. 16. 20:22
 25/27 anonim ***** válasza:

Aki szerint a nonstop beszélgetés normális, annak ajánlom ezt a cikket. Tudom, hogy sokan vannak belezombulva a telefonba, én is belefutok ilyenekbe, aki se lát, se hall, úgy megy...

[link]

2018. jún. 17. 09:05
 26/27 anonim ***** válasza:
Kérdező, ne sajnáld, ő úgysem volt hozzád való.
2018. jún. 17. 09:06
 27/27 A kérdező kommentje:
25ös elolvastam. A cikket érdekes. Mint írtam sofőrként dolgozom,van úgy a head setet mindkét fülembe be kell dugnom...Mégis mentőt tűzoltót észreveszem közben. De cikk elején îrják,hogy eleve tilos jelzésen indult el.Egy vonat duda nem tudom hány dB de rohadt hangos,teherautókra is szerelnek hobbiból légkűrtöt...Nem értem én sem.
2018. jún. 17. 10:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!