Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a mobilnetes korszakban, tényleg egész nap beszélgetni kell? Ha nem szórakoztatok valakit akkor tényleg egy gombnyomás és van neki más?
Fűzök az interneten 2-3lányt. Mindegyik, de különösen az egyik olyan,hogy kb dolgozni se lehet tőle mert mindig irkál. De régebben is ezt tapasztaltam, akinek csak reggel ebédszünetben válaszoltam és este beszélgettem vele az eltűnt , talált mást. Itthon munka után is lenne dolgom. Égő 30 fölött anyám nyakán lenni, de kertes házban akadna munka, más nem takarítás.
Lehet én vagyok öreg, 30 múltam. De kb mikorra egy randira kerül a sor. 2-5nap, már hányingerem van a lánytól. Nekem sokkal jobban bejött a levelezés, főleg iskolás koromban a községi könyvtárból nyáron, iskolából évközben.
Aki szerint a nonstop beszélgetés normális, annak ajánlom ezt a cikket. Tudom, hogy sokan vannak belezombulva a telefonba, én is belefutok ilyenekbe, aki se lát, se hall, úgy megy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!