Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért írják itt hogy a ronda férfiaknak nem lehet nője? egyszer láttam egy nagyon ronda srácot, az egész arca ragyás sebes volt, ott smárolt a nőjével, igaz, az is úgy nézett ki?
Figyelt kérdés
2018. máj. 13. 13:26
1/6 A kérdező kommentje:
ismerek fogyatékos férfit,van nője,ismerek drogos gyereket,van nője,ismerek munka kerülőt,volt nője,ti hol éltek?
2018. máj. 13. 13:30
2/6 anonim válasza:
"egyszer láttam egy nagyon ronda srácot, az egész arca ragyás sebes volt, ott smárolt a nőjével"
egyszer... Egyszer... EGYSZER...
Egyszer láttam egy embert, aki megnyerte az ötöslottót. Egyszer. Mégsem állítom azt, hogy gyakori jelenség, hogy megnyerik az ötöst.
A drogos, munkakerülő és hasonló emberek más kategória.
3/6 anonim válasza:
Sztárok? Egy fitty fenét xD
2 helyi szegedi suttyó
4/6 A kérdező kommentje:
honnan ismered őket?
2018. máj. 13. 13:44
6/6 anonim válasza:
Vannak a beltenyészett faluvégi putris emberek nagyon kancsik tedti fogyatékosok...azoknak is mindig van párjuk. Akik itt írják egy bizonyos szint(szînvonal) fölött gondolják. Van egy minimum követelmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!