Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőgyógyász férfiaknak hogyhogy nem áll fel egész nap?
Mert nekik a pina már csak egy darab hús.
Mellesleg nem csak tini bombázók járnak hozzájuk...
Ülj be egy nőgyógyászat várójába, s egyből rájössz. Elvétve lesz olyan nő, akit szívesen megnéznél meztelenül. Mint írták, a sok gusztustalan és igénytelen punci közt, már nem vígasz egy két jó. Plusz valóban tárgyként tekintenek a páciensre, ezért orvosok.
33/F
Íme egy vicc, amiből megérted:
"Nőgyógyász vagyok Bíró Úr.
Tudja nehéz napom volt. Hajnali hat óta 8 szülés 3 művi vetélés, egy farfekvéses, egy ikercsászár, kettő petevezeték elkötés egy méheltávolítás, 30 nőgyógyászati szűrövizsgálat.
Olyan fáradt voltam, hogy leroskadtam a műszak vége után a szülészet előtti padra. Elaludtam, és azt álmodtam, hogy egy vagina kerget. Sikoltva felkelek, és erre nem odajön hozzám egy k*rva? És azt mondta, hogy 2000-ért megmutatja a pi*áját!
Na ekkor öltem meg...."
:DDDDDDDD
mert nem az a dolguk. : )
régebben jártam társastáncra, és egy nagyon jó csajt sikerült kifognom párnak. lényeg h egyfolytába hozzámsimult, itt ott meg kellett fognom a csajt stb., de ez a tánc része volt. és többen kérdezték h h bírom ki h nem áll fel, és nemtom. nem arra koncentrálok h a csaj fél melle kint van, hanem h az a lépés jó legyen.
sztem valahogy itt is ugyan ez a helyzet. : D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!