Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek van ilyen, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van ilyen, hogy a személyiségem egész egyszerűen nem kompatibilis a nők nagy részével?

Figyelt kérdés
Az esetemben egyértelműen a személyiségem az oka, hogy nem találok párt. Jóképű, jól szituált vagyok, sok lánynak bejövök, randiig eljutni nekem nem nehéz. Viszont a személyiségem valahogy nem passzol a nőkhöz. Egy lány barátom mondta ezt nekem, amikor a sok sikertelen randimról beszámoltam, hogy szerinte én nem értem a nőket. Mert ismerkedésnél én mindig őszinte vagyok, nem azt mondom a lányoknak, amit hallani akarnak, hanem az igazat. A csajok pedig 'állítólag' igénylik ezt az álkedvességet. Annyiból igaz lehet, h van egy haverom, akinek 'komoly'barátnője van, 3 lánnyal csalja egyszerre, mindegyiknek teszi a szépet azok a lányok meg kajálják minden szavát. A haverjaim közül amúgy az ilyen jópofiskodó típusúaknak van stabil kapcsolata, a barátnőjük pedig elnézi és/vagy elhiszi, hogy közben orrba-szájba megcsalják. Na most én nem vagyok ilyen, képtelen lennék megjátszani magam. Viszont ezt több csaj mondta már nekem bizalmasan, hogy a lányok sokkal inkább igénylik a kedvességet mint az őszintésegét, de ezt sosem vallanák be annak, akivel ismerkednek. Ugye az ismerkedés elején én nem szoktam mindenféle hamis bókokkal áltatni őket, és ezért ki is ábrándulnak belőlem. Én nem hazudok egy lánynak azért hogy megfektethessem, hanem nyíltan megmondom neki, aztán vagy belemegy, vagy nem. Nem bírnék ilyen fölösleges felszínes köröket futni, vagy eljátszani egy párkapcsolatot olyannal, akit amúgy nem szeretek. Pedig haverjaim közül akinek párja van, az olyannal van együtt, akit sosem szeretett, csak szerintük az a 'normális' ha az ember kapcsolatban van, ezért megfelelnek ennek a vélt vagy valós társadalmi elvárásnak. Szóval az is lehet, hogy nincs velem semmi baj, csak szimplán nem találtam meg azt a lányt, akit valóban szeretek és őszintén kedves tudok lenni vele. A haverjaim szerint mondjuk a szerelem egy marhaság, és úgysincs olyan lány, akit őszintén lehet hosszútávon szeretni, így azzal kell beérni, ami van. Ezzel a felfogással én nem tudok azonosulni, számomra a párkapcsolat az nem egy ilyen presztizst jelentene, mint valami diploma, amivel lehet villogni, és nem is valami ösztönös dolog,amiben a testi vágyaimat ki lehet élni,meg nem is valami társadalmi kötelességként, és végképp nem gazdasági szövetségként, hanem én ennél valami tartalmasabb dolgot keresek benne, csak ugye így sokkal nehezebb megtalálni a megfelelőt.
2018. jún. 30. 09:15
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
25%

Az őszinteségnél nagyobb hiba nincs is .Se párkapcsolat elején, se már benne ,nem működik.Igazmondó juhászokat csak Mátyás király jutalmazott.

Meg kell tanulni ügyesen hazudni,szépíteni,furmányosan lódítani,és elhallgatni.Ahogy itt írta is valaki:azt kell mondani amit hallani akarnak. És az minden ,csak nem őszinteség. Persze kifelé mindenki mondja a mantrát ,hogy ez milyen fontos,de pont ugyanakkora hazugság mint a: külső nem fontos csak a belső,meseszöveg .

Ez ellen küzdhetsz ,de az eredményét láthatod:nincs sikered a nőknél. Ha ezt elfogadod és beletörődsz ,hogy nem lesz nőd ,mert ragaszkodsz valami homályos elvhez amiért senki nem fog megjutalmazni,akkor nosza rajta, folytasd csak.

2018. jún. 30. 10:04
 12/35 anonim ***** válasza:
84%

#11 Az hogy te minden nőnél be akarsz vágódni: csak a te bajod.

Egy kapcsolathoz meg kell tanulni válógatni is, nem kell minden nőnél behazudni magad és mindenkinél erőlködni, megjátszani magad.

Lehet, hogy minden kapcsolatban előfordul némi füllentés, de jó, ha azért nagyjából őszinte az ember. A hazugságra alapozott kapcsolat úgyis felborul előbb-utóbb, hatalmas csalódással végződve. Aztán meg csodálkozol, “jajjj vajon miért mondogatják annyit, hogy fontos az őszinteség”.

2018. jún. 30. 10:24
 13/35 anonim ***** válasza:
12%
Nyilván minden nőnél be akarok vágódni aki tetszik. És soha egynél se jött be az őszinteség .
2018. jún. 30. 10:28
 14/35 anonim ***** válasza:
47%
#10 Azt tudtad, hogy egy párkapcsolatban nem csak az fontos, hogy megszerezd az “árut”, hanem az is, hogy később is megtartsd, a továbbiakban is szükséged legyen rá???? Nem hinném, hogy tisztában lennél vele, hogy mi is, a párkapcsolat fogalma. Szerintem az a típusú pasi vagy, aki dicsekszik vele, hogy neki “milyen sok nő megvolt”, de nincs egy stabil komoly kapcsolata sem.
2018. jún. 30. 10:32
 15/35 anonim ***** válasza:
43%
#14: szerintem meg mondj új érveket, ez klisé, süket duma. Hogy képzeled, hogy csak mert kifejti valaki a realitáson nyugvó érveit, tapasztalatait, abból egyből az következik a női agyadban, hogy tuti nem volt még komoly kapcsolata. Bírom, amikor női logikával idióta, messzemenő következtetéseket vontok le itt, miközben fingotok nincs arról, hogy mitől nő egy nő és mit kellene nyújtania egy férfinak.
2018. jún. 30. 10:35
 16/35 anonim ***** válasza:
74%

"A nőknek mindig azt kell mondani, amit hallani akarnak."

Ez a pasikra igaz. Rettento konnyu oket manipulni. Eszre sem veszik.

2018. jún. 30. 10:41
 17/35 anonim ***** válasza:
39%

Miért ne lett volna komoly kapcsolat?? A komoly kapcsolathoz is pont ismerkedési körökön át vezet az út,és pont ugyanúgy hátrány ott is az őszinteség. Ott is a vetítés ,az okos körmondatok ,az elhallgatás a nyerő.Tehát eleve a komoly szintig se jutnék el ,ha már a küszöbön elcseszem a dolgot a fene nagy őszinteséggel,mert azonnal kiesnék a szűrőn.

Egyébként bármely férfinak a legrosszabb,ha női tanácsokat fogad el párkeresésnél. A nők zsigerből hazudnak saját maguknak is,és egyfajta tőlük elvárt világképhez igazítják a szavaikat. A való életben meg nem ez alapján válogatnak.Tehát pont ők is őszinteség mentesek . Attól kell kérdezni tanácsokat aki sikeres a nőknél ,a nők befűzésében profi,és az nem nőnemű :)

2018. jún. 30. 10:44
 18/35 anonim ***** válasza:
Miért akarsz a nők nagy részével kompatibilis lenni? Egy anyós nem elég?
2018. jún. 30. 10:48
 19/35 anonim ***** válasza:
73%

De most komolyan, okos, racionális férfiak nem értik ezt meg?

Nem hazudni kell a nőknek, az kell, hogy az az ember legyél, aki a hazugságokkal állítod, hogy vagy. És miért hinné azt, hogy más vagy, mikor azt mondod, hogy az vagy? Amikor valakinek hazudsz, ő csak a hazugságodat ismeri, az igazadat csak te tudod.

Ha egy szar ember vagy, és jónak kell hazudnod magad, és ebből azt vonod le, hogy a nőknek hazudni kell, nem pedig azt, hogy jobb embernek kéne lenni, akkor valahol el van baszarintva a gondolkodásod.

2018. jún. 30. 11:40
 20/35 anonim ***** válasza:
36%

Javaslom Csernus: A férfi és A nő című könyveit...

Van még mit tanulni.

Amúgy hazugsággal nem sokra mész esez az egész ismerkedés így csak rólad szól. Aki nem önzésből ismerkedik, az rájön, miért nem jó a hazudozás és hogyan kell ezt normálisan csinálni.

2018. jún. 30. 11:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!