Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem furcsa, hogy egyesek engedélyt kérnek az ismerkedésre?
Társkeresésnél is, ott főleg fura, de úgy egyébként is. Nem értem, miért kell neki ekkora feneket keresni meg mi értelme van az ilyen "szeretnélek megismerni" vallomásoknak.
Eleve minek akarna megismerni, ha meg sem tudja indokolni. Ha pedig meg tudja indokolni, akkor nem kell ezt így közölnie, hanem rám ír az adott dolog apropóján. Pl "láttam, hogy te is szeretsz rajzolni" vagy "feltűnt, hogy hasonló a motorunk, csak gondoltam, megkérdezem, hogy..." vagy "szép lánynak tartalak és úgy gondolom, hasonlítunk ebben vagy abban, emiatt írok és kíváncsi vagyok, hogy..." de arra mit lehet írni, hogy tetszel és szeretnélek megismerni? Mondjam, hogy oké és szenvedjük végig a szokásos bájcsevelyt a küllemen kívül a nullára alapozva az érdeklődés és a megismerés érdemesnek ítélésének okát vagy mi?
Nekem ez annyira művi. Mint mikor egy gyerek odamegy a másikhoz, megfogja a kezét és akkor "barátkozzunk". Azzal a különbséggel, hogy egy 4 éves gyereknek tényleg nem kell indokolnia a barátságát, mert csak arról szól, hogy együtt játszanak és viszlát.
"Továbbra sem értem, hogy ha ha valaki nem ír semmi értekmeset az adatlapjára, és csak feltesz valami csöcskidobós képet, azzal minek akartok egyáltalán ismerkedni"
Ha hiszed, ha nem, a nők 90% csak csöcskidobos képeket, meg csücsörítős kakacsőrős pózokat tesz ki, és ha elfogyott a maradék 10% akkor igen, próbálkozol azzel a 90%-al is, mert képzeld el a másik nem is vágyik kis szeretetre, nem gépek vagyunk mint ahogy beállítjátok....
@48: "Továbbra sem értem, hogy ha ha valaki nem ír semmi értekmeset az adatlapjára, és csak feltesz valami csöcskidobós képet, azzal minek akartok egyáltalán ismerkedni."
Ki mondta, hogy ilyeneknek írtam? Pont, hogy nem szoktam "csöcskidobós" képet feltöltő nőkre ráírni. Egész egyszerűen a legtöbb nő feldob valami képet, meg valami hevenyészett mondatot és annyi. Abból pedig, hogy elkezdünk beszélgetni, ismerkedni, még nem következik semmilyen kötelezettség, viszont ha nincs beszélgetés, akkor esély sincs semmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!