Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem furcsa, hogy egyesek engedélyt kérnek az ismerkedésre?

Figyelt kérdés

Társkeresésnél is, ott főleg fura, de úgy egyébként is. Nem értem, miért kell neki ekkora feneket keresni meg mi értelme van az ilyen "szeretnélek megismerni" vallomásoknak.

Eleve minek akarna megismerni, ha meg sem tudja indokolni. Ha pedig meg tudja indokolni, akkor nem kell ezt így közölnie, hanem rám ír az adott dolog apropóján. Pl "láttam, hogy te is szeretsz rajzolni" vagy "feltűnt, hogy hasonló a motorunk, csak gondoltam, megkérdezem, hogy..." vagy "szép lánynak tartalak és úgy gondolom, hasonlítunk ebben vagy abban, emiatt írok és kíváncsi vagyok, hogy..." de arra mit lehet írni, hogy tetszel és szeretnélek megismerni? Mondjam, hogy oké és szenvedjük végig a szokásos bájcsevelyt a küllemen kívül a nullára alapozva az érdeklődés és a megismerés érdemesnek ítélésének okát vagy mi?

Nekem ez annyira művi. Mint mikor egy gyerek odamegy a másikhoz, megfogja a kezét és akkor "barátkozzunk". Azzal a különbséggel, hogy egy 4 éves gyereknek tényleg nem kell indokolnia a barátságát, mert csak arról szól, hogy együtt játszanak és viszlát.

2018. jún. 14. 21:03
1 2 3 4 5 6
 1/54 anonim ***** válasza:
25%
Mert leszarják, nem tesznek bele energiát. Az ilyenekkel kár erőltetni. Ugyanaz, mint a "szia, hogy vagy meg a szia mizu?". Semmi bmeg, jól vagyok, mi lenne mégis... Semmit nem tud még rólam, ergó a történések se mondanak neki semmit. Kuka az ilyen mind.
2018. jún. 14. 21:12
 2/54 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem akkor fordítsd meg a helyzetet és te kezdeményezz.

Sok sikert :)

2018. jún. 14. 21:18
 3/54 anonim ***** válasza:
57%

"ekkora feneket keresni "

WTF

Ez egy udvarias gesztus, hogy szimpatikus vagy a számára. Nem azért mondja, hogy leírd neki az életed.

2018. jún. 14. 21:25
 4/54 anonim ***** válasza:
46%

Megsúgom neked, hogy azokra a mondatokra, amiket leírtál ugyanúgy nem érkezik válasz.

Egész egyszerűen arról van szó, hogy neked nem tetszik, ha valaki nyitásként "engedélyt kér az ismerkedésre", másnak meg igen vagy szimplán nem reagál rá. Hozzáteszem nem engedélykérés ez, csak egy nyitási próbálkozás. Egészséges helyzetben elindul egy párbeszéd és végeredményben teljesen mindegy lesz, hogy milyen banális dologgal kezdtetek el beszélgetni akár lesz belőle valami, akár nem.

2018. jún. 14. 21:36
 5/54 anonim ***** válasza:
63%

Irigylem a problémáidat.

A "szeretnélek megismerni" egy gesztus, hogy szimpatikusnak talál az illető, és közelebb akar kerülni hozzád. Nem azért írja, hogy önéletrajzot nyújtsál be neki. Nem is értem miért értékelték le a harmadik válaszolót, ezt még a hülye is tudja.

2018. jún. 14. 21:44
 6/54 anonim ***** válasza:
80%

"ekkora feneket keresni "

XDDD Itt látszik mennyire ismered a magyar nyelvet. Pl. azzal sem vagy tisztában, hogy a szeretnélek megismerni nem engedélykérés arra, hogy felszedjen.

Nem ismered a szavakat amiket használ bas*d meg :DDD

2018. jún. 14. 21:47
 7/54 A kérdező kommentje:

Ekkora feneket keríteni*

Oké, ha gesztus, de mégis mit kellene írni rá? Ok. Ismerkedjünk.

De miért?

Nekem okkal tetszenek meg emberek, ebből adódóan tudok is megfelelően kezdeményezni náluk. Akikről semmit sem tudok, azokkal minek ismerkednék, miért zaklatnék idegeneket a társaságommal, ha semmi alapja? Kinőttem már abból, hogy valakire csak a külseje miatt kattanjak rá és unom, ha más sem tud mást. Legalábbis sejtem, hogy ezért nem tud mást írni.

2018. jún. 14. 21:50
 8/54 A kérdező kommentje:
Ha nem tűnt volna fel az írásképemből, nem vagyok retard. Ne abba az egy szóba köss bele, hanem ha kötekedni van eszed, vászolj rendesen.
2018. jún. 14. 21:52
 9/54 anonim ***** válasza:
68%
Nekem pl. azért tetszik egy lány, mert nagyon aranyosnak tartom, hasonlít a személyisége a régi önmagamra, tetszik a humora, tehát maga ő tetszik, nem az érdeklődési köre. Most akkor miért baj, ha megkérdezem tőle, hogy mi van, mi újság? ?Ha megismerem jobban, akkor persze lesznek mélyrehatóbb beszélgetések, de kezdetben nem lenne az kicsit durva? Vagy miről faggassa az ember, hogy mi a kedvenc színe?
2018. jún. 14. 22:03
 10/54 anonim ***** válasza:
68%

Mondjuk ha nem akarsz a pasitól semmit, akkor nyilván rázd le, ha meg tetszik, akkor "köszönöm" "kölcsönös" "mit szeretnél tudni" és még lehetne sorolni.

Beszélgetni ne mi tanítsunk meg?

2018. jún. 14. 22:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!