Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem furcsa, hogy egyesek engedélyt kérnek az ismerkedésre?
Társkeresésnél is, ott főleg fura, de úgy egyébként is. Nem értem, miért kell neki ekkora feneket keresni meg mi értelme van az ilyen "szeretnélek megismerni" vallomásoknak.
Eleve minek akarna megismerni, ha meg sem tudja indokolni. Ha pedig meg tudja indokolni, akkor nem kell ezt így közölnie, hanem rám ír az adott dolog apropóján. Pl "láttam, hogy te is szeretsz rajzolni" vagy "feltűnt, hogy hasonló a motorunk, csak gondoltam, megkérdezem, hogy..." vagy "szép lánynak tartalak és úgy gondolom, hasonlítunk ebben vagy abban, emiatt írok és kíváncsi vagyok, hogy..." de arra mit lehet írni, hogy tetszel és szeretnélek megismerni? Mondjam, hogy oké és szenvedjük végig a szokásos bájcsevelyt a küllemen kívül a nullára alapozva az érdeklődés és a megismerés érdemesnek ítélésének okát vagy mi?
Nekem ez annyira művi. Mint mikor egy gyerek odamegy a másikhoz, megfogja a kezét és akkor "barátkozzunk". Azzal a különbséggel, hogy egy 4 éves gyereknek tényleg nem kell indokolnia a barátságát, mert csak arról szól, hogy együtt játszanak és viszlát.
29, én ezt értem, de nem érted meg, mennyire leszarom, hogy más lotyók nem képesek normálisan viselkedni? Nem az én hibám, ha valaki nem ír vissza egy normális üzenetre még annyit sem, hogy bocsi, de nem egymást keressük vagy ha nem tud kommunikálni, csak 1 szóban. Én tudok és elvárom, hogy azzal a feltételezéssel álljanak hozzám, hogy normális vagyok és tudok beszélgetni (ha ellenkezőjére korábban nem adtam okot, amit erősen kétlek, sőt.)
Emberekkel dolgozom, iszonyat bunkók és sggfejek és utálom őket néha, mint a szart. De nem lehetek pofátlan a következő új arccal, aki hozzám fordul azért, mert előtte volt 4, akit nem nevelt meg az anyja, mert úgy vágnak ki, hogy lábam nem éri a földet. Ez az ismerkedésre is vonatkozik, én viselkedek valahogy, ami azóta ugyanolyan, mióta nővé cseperedtem -legalábbis az illem része. Lehet, hogy a csalódások miatt óvatosabb lettem, de bunkóbb vagy igénytelenebb semmiképp, mert magamat égetem csak vele.
" A barátaimat sem úgy szereztem, hogy valaki odajött hozzám, hogy most akkor barátkozzunk"
Tudod te mennyi jó kapcsolat lett abból, hogy egy vadidegen srác leszólított egy lányt, aki tetszett neki, és elhívta? Szted csak ismerősökkel lehet összejönni? :D Ha igen, akor tényleg antiszoc vagy.
Ha ez így volna én sem születek meg (bár ennek ti most örülnétek)
Az a baj, hogy túl bezárkózva él egy csomó mindenki, és egyáltalán nem nyitott a világra.
" Nem az én hibám, ha valaki nem ír vissza egy normális üzenetre még annyit sem, hogy bocsi, de nem egymást keressük"
Egy szóval sem mondtma hogy a te hibád, de ha 100szor falba ütközöl, akkor inkább kinyújtod előtte a kezed, mielőtt lépnél egyet előre
Vagyis de, most jut eszembe, hogy fogalmaztam korábban, vhogy így: "a ti hibátok"
Igen ezt rosszul fogalmaztam. Nem konkrétan a te hibád, de ez egy elég általános jelenség, amit vhogy neketek lányoknak kellene helyrerázni egy kicsit. Vagyis, inkább úgy mondom, ti is tudtok tenni érte.
Ugyan mondja már meg, hogy aki azzal nem ért célt, hogy normálisan, értelmes kérdéssel fordult valakihez ismerkedés céljából, az a "Mizu?" szöveggel célba ért, vagy azzal se?...
Mert olyan marha nehéz elképzelnem, hogy a "Tetszel. Mizu?" kérdés beválik valakinél, a normális beszélgetéskezdeményezés meg nem...
"Szted csak ismerősökkel lehet összejönni? :D Ha igen, akor tényleg antiszoc vagy."
Miért lesz valaki ettől antiszoc? Én nem tartom magam annak, szívesen ismerkedem, nyitott vagyok, vadidegenekkel is el szoktam beszélgetni.
De -biztos furcsa dolog ezek szerint- beleszeretni abba tudok, akit ismerek. Tehát nálam az ismerkedés - összebarátkozás - érzelmek kialakulása - szerelem - járás a sorrend. Nem pedig a tetszik - járunk- megismerkedünk és rájövünk, hogy szar az egész.
"bár ennek ti most örülnétek"
Ez a negatív, önsajnáltató hangnem kiakasztó.
Egyébként meg elhiszem, hogy sok a bunkó lány, aki nem képes visszaírni annyit se, hogy bocsi, de nem szeretnék ismerkedni. Csak nem értem, hogy miért ezek után kell sírni.
Miért nem lehet annyival lerendezni, hogy bunkó és nem is akarsz tőle semmit?
Ezt ajánlom.
Idézet: "Az átlagos férfiaknak ennél valószínűleg még akkor is nagyobb esélyük van kommunikációba elegyedni egy hölggyel, ha véletlenszerűen megszólítanak száz nőt az utcán. "
" Tehát nálam az ismerkedés - összebarátkozás - érzelmek kialakulása - szerelem - járás a sorrend. Nem pedig a tetszik - járunk- megismerkedünk és rájövünk, hogy szar az egész."
Egy szóval sem mondtam, hogy más lenne az én sorrendem mint a tiéd.
"Ez a negatív, önsajnáltató hangnem kiakasztó."
Nem akartalak kiakasztani, feltételeztem, hogy kicsit bosszant folytonírkálok ide :)
"Csak nem értem, hogy miért ezek után kell sírni.
Miért nem lehet annyival lerendezni, hogy bunkó és nem is akarsz tőle semmit?"
Amikor rád írnak, akkor nem utánuk sírnak, hanem téged akarnak megismerni. Bevallom amúgy ezt a gondolatodat nem is értem most itt.
"Ugyan mondja már meg, hogy aki azzal nem ért célt, hogy normálisan, értelmes kérdéssel fordult valakihez ismerkedés céljából"
Például én. Többször is :D
"Amikor rád írnak, akkor nem utánuk sírnak, hanem téged akarnak megismerni. Bevallom amúgy ezt a gondolatodat nem is értem most itt."
Tegyük fel, hogy látok egy pasit a Tinderen, aki megtetszik. Mondjuk külsőre egy erős 8-as. Írok neki egy tök normális ismerkedős szöveget, próbálok beszélgetést kezdeményezni, mire az a válasz, hogy: SEMMI. Vagy nem ír vissza, vagy bunkó módon elhajt a francba.
Akkor nekem nem az lesz a reakcióm, hogy jahj milyen borzasztó az életem, az összes férfi paraszt, hanem az, hogy "bakker, ha normálisan válaszolni sem tud, akkor ez nem 8-as, hanem -2-es és marhára nem is akarnék vele megismerkedni".
Talán nektek is így kellene felfogni.
"Ugyan mondja már meg, hogy aki azzal nem ért célt, hogy normálisan, értelmes kérdéssel fordult valakihez ismerkedés céljából"
Ez egy mondatnak a FELE. Talán ha a másik felét is hozzáolvasnád, megértenéd, mit akarok mondani.
"Ez egy mondatnak a FELE. Talán ha a másik felét is hozzáolvasnád, megértenéd, mit akarok mondani."
Bocs, ezt félreértettem ;) Egy mizuval biztos kevesen, viszont normális kérdéssel se sokkal többen elhiheted. Ha az én tapasztalataimnak nem hiszel, nyisd meg azt a cikket, amit linkeltem.
"Tegyük fel, hogy látok egy pasit a Tinderen, aki megtetszik. Mondjuk külsőre egy erős 8-as. Írok neki egy tök normális ismerkedős szöveget, próbálok beszélgetést kezdeményezni, mire az a válasz, hogy: SEMMI. Vagy nem ír vissza, vagy bunkó módon elhajt a francba.
Akkor nekem nem az lesz a reakcióm, hogy jahj milyen borzasztó az életem, az összes férfi paraszt, hanem az, hogy "bakker, ha normálisan válaszolni sem tud, akkor ez nem 8-as, hanem -2-es és marhára nem is akarnék vele megismerkedni".
Talán nektek is így kellene felfogni."
Amit leírtál, az egyetlen eset. Kétlem, hogy oly sokszor előfordulna veled.
De ezt képzeld el jó sokszor, és megtudot hogy mit élt át előtted az a szeretnékveledmegismerkedni-srác ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!