Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem furcsa, hogy egyesek engedélyt kérnek az ismerkedésre?
Társkeresésnél is, ott főleg fura, de úgy egyébként is. Nem értem, miért kell neki ekkora feneket keresni meg mi értelme van az ilyen "szeretnélek megismerni" vallomásoknak.
Eleve minek akarna megismerni, ha meg sem tudja indokolni. Ha pedig meg tudja indokolni, akkor nem kell ezt így közölnie, hanem rám ír az adott dolog apropóján. Pl "láttam, hogy te is szeretsz rajzolni" vagy "feltűnt, hogy hasonló a motorunk, csak gondoltam, megkérdezem, hogy..." vagy "szép lánynak tartalak és úgy gondolom, hasonlítunk ebben vagy abban, emiatt írok és kíváncsi vagyok, hogy..." de arra mit lehet írni, hogy tetszel és szeretnélek megismerni? Mondjam, hogy oké és szenvedjük végig a szokásos bájcsevelyt a küllemen kívül a nullára alapozva az érdeklődés és a megismerés érdemesnek ítélésének okát vagy mi?
Nekem ez annyira művi. Mint mikor egy gyerek odamegy a másikhoz, megfogja a kezét és akkor "barátkozzunk". Azzal a különbséggel, hogy egy 4 éves gyereknek tényleg nem kell indokolnia a barátságát, mert csak arról szól, hogy együtt játszanak és viszlát.
Jaj, arra a részre már nem is reagáltam, hogy te írsz először :D Miért? így elveszed a kezdeményezés jogát. Volt, hogy egy match után a lány írt először, és fura is volt. Unokahugomat kérdeztem, szerinte is gáz. És aztán nem is reagáltam rá semmit, töröltem.
Egy nőnek nem szabad kezdeményezni, csak felhívni a figyelmét a férfinak, hogy erdeklődsz, és a férfinak kell megtennie az első lépést.
Tindernél az érdeklődésedet pedig jelzed azzal, hogy jobbra húztad, innentől kezdve a férfi térfelén van a labda.
"aki minket savaz, mert hercegnők vagyunk, akik sosem kezdeményeznek és fúj."
Ezt ki/kik mondják? :D
:( kár, hogy itt nem lehet utólag legalább egy kis ideig szerkeszteni a kommentet.
Az a pár ember aki, azt mondja az a hercegnő :D
Sztem a többségnek, mint ahogy nekem is azzal van a gondja, hogy rongyként bánnak a lányok a kezdeményezővel.
"Mindenki itt az oldalon kb. :DDD"
Valamit félreértettél, mert én egy ilyennel sem találkoztam.
@27: Lehet, hogy én mászkálok rossz helyen, de a társkeresőkön szereplő nők többsége épp csak kitölti az adatlapját, jobb esetben tesz még mellé egy képet, amin kb. deréktól felfelé látszik, urambocsá' kirakja a melleit és slussz-passz. Ahol tudtam, ott én is próbáltam reflektálni arra a kevésre, amire a megadott információk és a képek alapján lehetett, de semmi reakciót nem váltott ki.
Még ha el is fogadjuk, hogy a "szia, ismerkedünk?" nem éppen a megfelelő kezdés, rögtön mellé is tehetjük, hogy igazság szerint nincs olyan, hogy abszolút tökéletes vagy abszolút rossz nyitás.
Továbbra sem értem, hogy ha ha valaki nem ír semmi értekmeset az adatlapjára, és csak feltesz valami csöcskidobós képet, azzal minek akartok egyáltalán ismerkedni. Mégis mi kelti fel iránta az érdeklődéseteket? Az, hogy nő és van két melle? Miért nem keresitek meg a maradék kis %ot, aki ha már elvileg párt keres, legalább arra veszi a fáradtságot, hogy egy normális adatlapot csináljon?
De amúgy azok, akik ilyenek, mint amit leírtál, valószínüleg nem úgy gondolkodnak mint a kérdező meg én és nem várnak többet egy "tetszel, ismerkedünk?" szövegnél....
"Az meg egyenesen vicc, hogy valaki azért hajt el egy csajt, mert ő kezdeményez beszélgetést....."
LOL, ezekszerint nem érted a társkeresés alapvető szabályát sem :D Nem érted a férfi hiúságot, pont elveszed a férfiasságát, ha te kezdeményezel! Szerintem nem kisfiúkkal akartok ismerkedni. Vagy tévedek? :D Folyton azt hangoztatják sokan hogy nekik FÉRFI kell! :D De így? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!