Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem furcsa, hogy egyesek engedélyt kérnek az ismerkedésre?

Figyelt kérdés

Társkeresésnél is, ott főleg fura, de úgy egyébként is. Nem értem, miért kell neki ekkora feneket keresni meg mi értelme van az ilyen "szeretnélek megismerni" vallomásoknak.

Eleve minek akarna megismerni, ha meg sem tudja indokolni. Ha pedig meg tudja indokolni, akkor nem kell ezt így közölnie, hanem rám ír az adott dolog apropóján. Pl "láttam, hogy te is szeretsz rajzolni" vagy "feltűnt, hogy hasonló a motorunk, csak gondoltam, megkérdezem, hogy..." vagy "szép lánynak tartalak és úgy gondolom, hasonlítunk ebben vagy abban, emiatt írok és kíváncsi vagyok, hogy..." de arra mit lehet írni, hogy tetszel és szeretnélek megismerni? Mondjam, hogy oké és szenvedjük végig a szokásos bájcsevelyt a küllemen kívül a nullára alapozva az érdeklődés és a megismerés érdemesnek ítélésének okát vagy mi?

Nekem ez annyira művi. Mint mikor egy gyerek odamegy a másikhoz, megfogja a kezét és akkor "barátkozzunk". Azzal a különbséggel, hogy egy 4 éves gyereknek tényleg nem kell indokolnia a barátságát, mert csak arról szól, hogy együtt játszanak és viszlát.

2018. jún. 14. 21:03
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
Igen, csak neked furcsa.
2018. jún. 14. 22:33
 12/54 anonim ***** válasza:
61%
Valahogy el kell indítani az ismerkedést. A "tetszik az alakod" mondatra ugyanúgy nem írnál választ, márpedig mást nem lát belőled, nem tudhatja mennyire vagy vicces, jófej, gondoskodó, kedves, dolgos, stb. Mivel neten csak egy képet lát rólad, mégis hogyan kellene megismernie téged, a belső tulajdonságaidat? Én próbáltam már "vagány a bakancsod, hol vetted?" és hasonlókkal is ismerkedni neten, kb hülyének néztek. Élőben pedig megint csak elnézést kérsz, hogy feltartod ha épp megy valahová, vagy mással van elfoglalva, tehát megzavarod... és elmondod, hogy csak megismerni szeretnéd, mivel nem akarod bántani, kirabolni, rátukmálni valamit , hogy vegye meg... bármit gondolhat, hisz csak egy idegen vagy számára. :) Szerintem normális, kultúrált viselkedés ez.
2018. jún. 14. 22:38
 13/54 anonim ***** válasza:
54%
Azt kifelejtettem, hogy főleg annak tükrében, hogy jellemzésnek 90%-ban teljesen semmitmondó idézeteket, vagy "úgysem fogsz ennyiből megismerni, kérdezz" mondatokat írnak társkeresőn.
2018. jún. 14. 22:44
 14/54 anonim ***** válasza:

Rajzolsz? Modellt keresel? Bor jó lesz? Hová menjek?

Kaját majd rendelünk.

2018. jún. 14. 23:02
 15/54 anonim ***** válasza:
33%

Régebben nem volt így, ezt ti csajok saját magatok hozták össze..

#meetoo van, ahoz is engedélyt kell kérni már, hogy megszólítsd, tapasztalat...

Csak segítségadás képpen szólítottam meg egy lányt(arcról már ismertük egymást) és úgy nézett rám, minthogyha megsértettem volna.... Mi lett volna ha randira, megöl???? :D

És ez csak egy példa volt.

Igen, engedélyt kérnek, mert ezeket a srácokat már elküldték többször a fenébe...

Szóval nem a másik nemet kellene hibáztatni, hanem nektek lányok változatani a hozzáállásotokon... Tényleg művi, dehát...

És előre tudom, hogy le fogtok pontozni. Pedig a színtiszta igazságot írom le. El kéne rajta gondolkodni!

2018. jún. 15. 09:56
 16/54 anonim ***** válasza:
0%
* randira hívom
2018. jún. 15. 09:57
 17/54 anonim ***** válasza:

Társkeresőről van szó, utolsó, nem pedig az élőbeni ismerkedésről. Társkeresőn pont azért van fent az ember, mert (jó esetben) párt keres, innentől szerintem masszív töketlenkedés ez az engedélykéréses mizéria.

Ha nem válaszol, nem reagál vagy max 1-2 szóban válaszol, hagyni kell a fenébe, nem kell lemenni kutyába.

2018. jún. 15. 10:10
 18/54 anonim ***** válasza:
0%

"Társkeresésnél is"

IS! ;)

2018. jún. 15. 10:34
 19/54 anonim ***** válasza:

"szenvedjük végig a szokásos bájcsevelyt a küllemen kívül a nullára alapozva az érdeklődés és a megismerés érdemesnek ítélésének okát vagy mi?"

Egy beszélgetésben két emberen múlik. Ha szerinted sokszor rossz irányba megy a beszélgetés, vagy unalomba fullad, akkor elég valószínű, hogy te tehetsz róla.

2018. jún. 15. 13:04
 20/54 anonim ***** válasza:

Nőként ugyanaz a véleményem, mint a kérdezőnek.

Elég sok emberrel ismerkedtem már meg neten, többől kapcsolat is lett, de mindegyik úgy kezdődött, hogy már alapból valami témát vetett fel melyik fél. Pl. itt egy kérdés kapcsán kezdtünk el abban a témában beszélgetni, aztán alakult.

De ettől a "Tetszel, szívesen megismernélek" és "Szia, mizu?" kezdésektől nekem is feláll a szőr a hátamon.

Talán azért van ez, mert én nőként képtelen vagyok egy képre rágerjedni. Nekem eszembe nem jutna olyanra ráírni, akinek egyetlen egy kép van az adatlapján, amin jól néz ki, de amúgy se leírás, se valami olyan dolog, ami miatt szimpatikusnak találhatnám.

És nem nagyon értem, hogy a férfiaknak miért elég annyi, hogy valaki egy képen jól néz ki. Miért leszek ettől olyan érdekes, hogy rögtön rám kelljen írni?

Azok a beszélgetések, amik ilyen "Szia! Mizu?" és "Van kedved ismerkedni?" dologgal kezdődnek, jellemzően néhány vallatásra hasonlító kérdéssel folytatódnak (Nemed? Korod? Hol laksz?) és kb. fél óra után elhalnak. Ez nem kellemes beszélgetés, hanem valami borzalom.

2018. jún. 15. 16:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!