Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az aranyos kedves pasik miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az aranyos kedves pasik miért nem sportolnak?

Figyelt kérdés
...vagy miért nem öltözködnek divatosan?
2018. jún. 4. 18:01
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

Mindenki azt teszi ami neki fontos:)

Általában az aranyos kedves pasik nem olyan felszínesek mint a menő manók a gimi felső lécein akiknek a külső a legfontosabb.

Persze vannak olyanok is akik kondiznak meg valahogy öltözködnek ezt nem szabad elfelejteni (és még kedvesek is) :)

Amúgy a sport meg a kinézet 2 külön dolog. Aki izmosnak néz ki annak van benne pénz és munka. Nem annyi hogy a hormonok majd adnak neki 45-ös kart meg kockás hasat hanem normális kaja kell hozzá. Persze lehet minden kis tini hülyének kockás hasa a 180 centi/55-60kiló arányhoz de ezzel villogni inkább gyászos mint motiváló. Ha pedig kokszolnak majd előbb utóbb bekrepál a máj/szív és kész. Tehát vannak áldozatai a dolognak mind kaja mint pénz tekintetében.

A divatos öltözködés pedig nem épp a legokosabb emberek szokása mivel aki az, az tudja hogy a divat csak egy múló szeszély. Megveszed 3 hónap múlva nem divat, vegyél mást. Jól viszont mindig lehet öltözni és egy normális ruha normális lesz 1 év múlva is, a divatossal ellentétben (bár ezt közege válogatja, mert komolyabb körökben a menő fuckos póló inkább röhejes mint menő).

Kevés rosszabb dolog annál nincsen aki a stílusérzékére vág fel, aztán olyan divatos ruhái vannak amitől egy átlag embert max a vigyorgás kap el nem a divat iránti szeretet.

2018. jún. 4. 20:04
 32/37 anonim ***** válasza:

28

A tapasztalat "sajnos" nem ezt mutatja. És attól, hogy heti 4-6 órát rászánok, nem ez lesz az életem. De még a munkám is távol áll a sporttól.:) Akiket szánalmasnak hívok, pont azok, akik úgy akarnak felszedni meg úgy nyomulnak, hogy nem veszik észre sem azt, hogy mekkora különbségek vannak a ráfordított energiában (nem csak külső terén, de ott főleg), másrészt meg annyira nőies nőt akarnak, amennyinek a töredékét nem képesek nyújtani férfiasságban.

2018. jún. 4. 22:16
 33/37 anonim ***** válasza:
Én azt mondom, egészség legyen, az a fontos! Egyébként közhelyeket félretéve, én annyira rendszertelenül élek, hogy nem nagyon tudom összehozni sporttal, meg a másik, hogy baromira nem vonz. Ill tudom, valami mozgás kéne, de nem nagyon tudok semmit hosszútávon tartani. Mindenbe beleunok, elmarad. Nincs rendszer az életemben. Pedig értékelem a mozgást, kell az biztos. Mozgásszegény életmódtól csak tönkremegyünk. Azon agyalok én is, hogy valamit csak magamra kéne erőltetni, hogy függő legyek tőle, úgy értem rutinná váljon, ne tudjak meglenni nélküle. Csak még keresem mi lenne az, meg hogy kéne csinálni. :D
2018. jún. 4. 23:28
 34/37 anonim ***** válasza:

Miért ne sportolnának? o.O

A párom aranyos, kedves pasi, és sportol, de akkor ezután szólok neki, hogy valamelyiket hagyja abba :'D

(Nem öltözik divatosan, de ez a szememben hatalmas pozitívum, a mai divat rettenetes)

2018. jún. 5. 07:25
 35/37 anonim ***** válasza:
90%

Ja, most olvastam végig a válaszokat. A sport csak a kondi meg a súlyzózás? Akkor igaz, tényleg nem sportol a párom.

Nem vagy normális, csak sz...á terheled magad, ez nagyon nem egészséges.

Szóval akinek esetleg más a prioritás az életében, mint neked, az szánalmas. Wow :D hogy akarsz kedves pasit, ha te ilyen távol állsz a kedvességtől?

2018. jún. 5. 07:55
 36/37 anonim ***** válasza:

Mi az hogy divatosan?

Illetve napi 12óra meló utan heti 6szor azért elég necces

2018. jún. 5. 09:23
 37/37 anonim ***** válasza:
Necces? :D Akkor én mit mondjak egy duális képzéssel? Igaz, a barátaimmal havonta találkozunk, de nem lehet kifogás a munka.
2018. jún. 5. 13:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!