Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az aranyos kedves pasik miért nem sportolnak?
Én olvastam h a magyar férfiak 13% sportol csak. És itt nemcsak a szingli 20-25 év körülieket értem benne!
Mondjátok már meg nekem, az a srác aki rendesen sportol milyen étrendkiegészitőket eszik? És ez köztük mennyire elterjedt?
Akkor akiket az edzőteremben látok, azok nem csak az edzéstől olyanok? Mert ha fiatal és sok a hormonja akkor simán lehet, ezt csak akik irígykednek azok mondják a sportosakra h kokszol.
3-asnál a pont.
Amúgy meg naturálban is qrvajól lehet kinézni, csak nyilván sörike meg szar kaja helyett húst meg minőségi kaját kellene enni, mert nem az edzéstől leszel izmos, hanem a kajától. Az edzés csak egy stimulus, aminek hatására a szervezet több energiát és tápanyagot igényel és épít be. Ha szart eszel, az edzés nem fog segíteni.
Másrészt a kedves, aranyos srácoknak (mármint az a seggnyaló kedves, aranyos, nem az, aki csak hozza az alap emberi korrektséget) nincs kitartása és nembtartja magát aemmire. Azért rendeli alá magát a nő akaratának is, mert magáért még kiállni is fél, nem hogy edzeni.
Aki szerint meg ez divat és fúj, annak üzenem, hogy ne nézze meg akkor a feszes, kerek p!csát se és ne kívánja a csupasz pu ncit, mert az is csak divat. És ne álljon be a sorba azzal sem, hogy felöltözik, mert az is az emberek hülyesége és divat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!