Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az aranyos kedves pasik miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az aranyos kedves pasik miért nem sportolnak?

Figyelt kérdés
...vagy miért nem öltözködnek divatosan?
2018. jún. 4. 18:01
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
56%

Divatos póló 8000 omg 😂😂😂

Menj be a Hádába, ott szoktam vásárolni én ia nőként. Olyan szép, férfias ruhák vannak, jó anyagból, jó szabással, mint a huzat. És egyáltalán nem néznek ki használtnak, csak nektek a divatos holmi a legújabb Bershka árukat jelenti, nem azt, ami egyszerűen csak jól néz ki a te alkatodon és nem ilyen szúnyoghálóminőségű szar az anyaga, amitől olyan pisztolytáska és oroszlánszag lesz a hónad alatt 20 pecen belül ebben az időben, hogy még a holtak is feltámadnak tőle.

2018. jún. 4. 18:34
 12/37 A kérdező kommentje:
Divaton azt értem h úgy öltözködik h vonzó legyen, kellemes a megjelenése, nem a csőgatyára gondoltam meg a rózsaszín pólóra férfiaknál!
2018. jún. 4. 18:37
 13/37 anonim ***** válasza:
38%
Nem neked akarnak tetszeni
2018. jún. 4. 18:38
 14/37 A kérdező kommentje:
Álljunk már meg egy szóra! A kedves aranyos pasikon nem a nyálasokat értem, hanem aki figyelmes kedves törődős nemcsak azokkal akit meg akar fektetni, hanem alapjáraton mindenkivel. Négerek pl haverkodnak vagy más népek,és mégis tudnak egyszerre férfiasok is lenni, attól h emberiek. Magyaroknál nagyon maszkulin feminim elkülönülés van. Mert ha egy nővelkedves akkor már aggódik h az a nő le akar vele feküdni,ő meg azzal nem.
2018. jún. 4. 18:44
 15/37 anonim ***** válasza:
11%

Mert a gondolkodàsuk borzalmas.

Aki szerint a divat az majomkodás,pont ők akiket a jó nők se mèg a nők se kezelnek férfinek.

Ezek az aranyos sràcok pont olyanok,aranyos nyomi aki becsicskul a nőnek ès szex közben matat,ezzel szemben egy izmos sràc az ha kell ,,falhoz vàgja" a nőt,hatalmas orgazmus hullàmot okozva,mivel tombol bennünk a tesztoszteron ezèrt plàne.

Lustàk is sportolni mert azt hiszik aranyosak majd kelleni fognak a nőknek.

Ja,baràtnak talàn miközben az alfa èlvezi tele.

2018. jún. 4. 18:45
 16/37 anonim ***** válasza:
14%
állatokat nem kerdeztek...csak jelzem
2018. jún. 4. 18:51
 17/37 anonim ***** válasza:
31%
15 te agressziv vastag pelo fajtadat nem sokan elvezik csak megsugom..
2018. jún. 4. 18:52
 18/37 anonim ***** válasza:
0%

#3-as vagyok.

Olyat viszont fasság állítani, hogy azok a férfiak akik sportolnak többnyire csak magukkal törődnek.

2018. jún. 4. 18:52
 19/37 anonim ***** válasza:
27%

Én amivel találkozom férfiként a bevásárlásom során, ing. 20-50e, nadrág 25-60e (megpróbálok 80-at mire egy passzol), cipő 20-40e és évi 2db-ot elkoptatok, pólót nem vettem 15 éve, zakó 50e.

Én sem vagyok divatos, sokan mondják pedig, hogy dobna rajtam...

Régebben aktívan sportoltam, reggel 10km futás, zuhanyzás, stb. suli, suli után 20km biciklizés, este 10km futás, hétvégén a biciklizés duplázva, 3-4 óra foci. Erre átlag 10 nőből 9 tanácsolta, kezdjek el valamit sportolni...

Az aranyos, kedves, nagylelkű, segítőkész, stb. jelzőt megkapom, de más foganatja nincsen...

2018. jún. 4. 18:53
 20/37 anonim ***** válasza:
82%

Hát én nem sorolom magam ide sem, de én max a konditermes futópadozást csinálom... A többit miért is nem?

Foci meg ilyenek: Rossz tapasztalatok, tahó játékosok "baaaameeg passzojjámán baaaameg fújbíró kinemugrál büdösbogár örörörööröööööeöeöeöö"

Gyúrogatás: A közeg. "Hö hööööö, jövőhéten megyünk Horvátba', Koró, tucc áthozott kocsit ócsjóér? Béjemvét vaty auditot ha lehet" (rosszabb helyeken: "dik, a tesók a börtönbe...")

Szóval max ilyen egyedül is végezhető dolgokat csinálok, lehetőleg a külvilágot kizárva.

2018. jún. 4. 18:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!