Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljő az az idő mikor a nők a kedves, vicces, aranyos pasikat fogják szeretni?
Figyelt kérdés
2018. máj. 12. 19:40
1/19 anonim válasza:
Válassz jól nõt, aki meg nem felel meg neked, azt ne akard megváltoztatni, mert nem fog.
2/19 anonim válasza:
Igen, sőt már eljött. Inkább az lehet a baj, hogy te nem kedves, aranyos vagy, hanem inkább egy tutyimutyi balek
3/19 anonim válasza:
Persze, ha mellé helyes külső társul, és egy határozott jellem, nem pedig valami nyöszike, gyenge jellemtelen ember.
4/19 anonim válasza:
Szeretem, ha megvannak ezek a tulajdonsagok egy pasiban, de ez önmagában papucs. Legyen magabiztos, legyen határozott véleménye, és tudjon nemet is mondani.
5/19 anonim válasza:
Én őket szeretem, főleg ha még vonzódni is tudok hozzájuk
6/19 anonim válasza:
Utolsó: de azért valld be, hogy ez a három fenti tulajdonság így önmagában kevés a vonzalomhoz. Kedves, vicces, aranyos = ez egy golden retriever kölyökről is elmondható. Ahhoz, hogy vonzódj hozzá mint férfihoz, ennél több kell, vagy nem?
7/19 anonim válasza:
6-ossal egyetértek. Jó dolog az, ha kedves, vicces, de ahhoz, hogy több legyen köztünk, kevés. Kell a vonzalom, a közös gondolkodás, miegymás.
8/19 anonim válasza:
Utolsó: miért, a nők mit tudnak ezen felül felmutatni?
9/19 anonim válasza:
Eljön,de te akkor se fogsz kelleni nekik.
10/19 anonim válasza:
#8 Nem várok el többet, mint amit én is nyújtani tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!