Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljő az az idő mikor a nők a kedves, vicces, aranyos pasikat fogják szeretni?
"kedves, vicces, aranyos"
Régebben egy női barátom sem értette sosemnem, hogy miért nincs párom, pedig mind a hármat megkaptam tőlük, mint jelzőt. Erre azt mondtam anno mindég, hogy ha megértenéd, akkor az lenne az igazi paradoxon. :D >:]
Ma már női barátaim sincsenek (színte), leszűkítettem olyanokra akik nekem is semlegesek.
Epekedés a végtelen reménytelenség mezején tök romi, csak na... Hülye azért én sem vagyok. :)
Nem, a csajok a sármos rosszfiús stílusra nedvesednek.
Egy pasi ne legyen kedves, vicces, pláne ne aranyos, egyáltalán nem férfias.
Kedves, vicces, aranyos ő is:
https://www.youtube.com/watch?v=t1wAjcWHkDY
De ez a három tulajdonság egy jól működtethető párkapcsolathoz édeskevés. :-)
Csak nekem jut arról eszembe hogy ha egy férfi azt mondja önmagáról h "aranyos", akkor ő igazából meleg?
Aranyos esetleg egy lány lehet, vagy ahogy írták egy kölyökkutya max.
Ha férfiként max ennyit tudsz felmutatni akkor nem elég hogy meleg vagy de még valamit el is b . sztál az életeddel.
Mondom mi számít a túlélésben, így teljesen érthetően ez számít a nőknek is, a génállományuk továbbadása szempontjából:
- intelligencia
- testi erő
- kinézet
- egészség
- jólét, anyagi háttér
Hadd ne mondjam ez az 5 dolog ugyanúgy meg LEHET egy extrovertált, magamutogató "alfa-hímben", meg introvertált, csöndes, jó humorérzékű, törődő, stb férfiben is.
Az hogy te pusztán vicces vagy az kevés lesz...
Szeretik most is akkor, HA emellett férfias, határozott, magas, izmos, stb vagy, tehát vonzódnak hozzád.
Önmagában ez kevés. Sőt, inkább olyan papucs vagy tesze-tosza érzetet kel, ami csepoet sem vonzó.
Szóval fejlődj a többi területen is és ekkor ezek a tulajdonságok plusz előnyt adhatnak. De önmagában kevés.
#5 wzt ugye te sem hiszed el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!