Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adnál esélyt egy ilyen kapcsolatnak? Figyelmes, kedves, vicces, aranyos férfi, de külsőre nem mozgatja meg a fantáziám?
Ha taszit,nem.
Ha szerinted meg tudod szeretni,igen!
En adtam,nagyon megszerettem,nagyon boldogok vagyunk.
Tapasztalatból mondom, hogy még az sem számít sokat, ha a külseje taszít.
20 évig tartó kapcsolatom kezdődött úgy, hogy a barátnője rábeszélte, hogy próbálja meg velem, ő látja, hogy nekem tetszik. (Igaza volt.) :)
Jaj, nyilván jött egy funkcionális analfabéta, aki beleköt a nyilvánvalóba. Természetesen aki elsőre eltalál, annak is kell rendelkeznie a másik számára megfelelő tulajdonságokkal, másképp megette a fene az egészet. Miféle gondolatokkal élik emberek az életüket, ha képesek ilyen kérdést feltenni..??
"Külsőre nem mozgatja meg a fantáziám". Ez azt jelenti, hogy nem az eseted, vagy taszít? Semmilyen vonzalom nincs?
Én a férjemmel voltam úgy, hogy mikor először találkoztunk, a jellemével, humorával azonnal le vett a lábamról. Külsőleg nekem sem volt az esetem, ha csak egy fényképet láttam volna róla, nem tetszett volna. Viszont olyan kisugárzása volt, hogy azonnal elkezdett vonzani, rögtön megvolt köztünk a szikra. Végtelenül szerelmes vagyok belé a mai napig, és őt tartom a világ legszexibb férfijának. (9 éve vagyunk együtt.) Szóval ha nem tetszik neked a srác, de vonzalmat érzel iránta, akkor szerintem adj egy esélyt neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!