Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mennyire kiábrándító ha egy 30-as nő gyerekmintás pizsit, ruhát hord, színesen öltözködik, a ruhái egy része gyerekrészlegről van (fodros, mintás)? Ha szereti a meséket, az “aranyos” dolgokat nagyon kiábrándító?
30 évesen ezt komolyan meg kell kérdezni a másiktól? Nem mindegy az nekik, hogy te mit hordasz, miket szeretsz?
Nőjél már fel, és tudj mások véleménye nélkül is létezni!
Jaj kérdező, nem ezekkel van a probléma.
27 éves nőként szeretek Disney és Barbies meséket nézni és imádom a plüssöket.
A felfogásod, az értelmi szinted a probléma. Az, hogy nem jut el az agyadig, hogy le kéne sz..rni, hogy ki mit gondol arról, hogy te mit viselsz, miket szeretsz.
Maga a kérdés értelmetlen.
Életunt, búvalb..szott ember akarsz lenni, akiből kiölték a gyereket?
Valami folytán kettősség van bennem. A gyerekesség mellett képes vagyok felnőtt nő módjára kezelni a helyzeteket.
A probléma, hogy több férfi emiatt utasított el, a gyerekes mivoltom, öltözködésem miatt.
Kérdező, hármas vagyok, én és a baráti köröm és imádjuk a gyerekesnek tűnő dolgokat. El sem hinnéd miket. :D
Valószínű aranyos és törékeny is vagy, az meg egyáltalán nem taszító.
Egyszerűen csak a 65%-nek van igaza, nem sértegetni akart.
Akkor nem ők voltak azok, akik neked kell.
Én 5 éve vagyok párkapcsolatban és páromat egyáltalán nem zavarja, hogy meséket nézek. Sőt, együtt is szoktuk őket nézni.
Miért akarod kiölni magadból a gyereket? Nagyon nagy kincs, hogy él még benned a gyerek.
Én kifejezetten szeretem, hogy a 30 éves pasim legot kért szülinapjára. És én is tudok gyerek lenni és most vettem magamnak sellős kulacsot. Anyukámnak meg unikornisos cuccokat szoktam venni. Most akkor anyukám nem felnőtt nő? : D j
És igen, kell lenni kifinomultnak ha néha meg elegánsnak. De nem mindig. Például dolgozni nem a tüll szoknyámban járok, de ha a csajokkal talizom, akkor simán.
Remélem hogy gyerek tudsz maradni, de amikor kell, akkor komoly.
Ez vagy nagyon rosszul nézhet ki, vagy nagyon jól. Ha tényleg minden gyerekes és színes, akkor 30-asként simán kinézhetsz bohócnak. DE! Ha a színek passzolnak, akkor vidám és fiatalos lesz az összhang.
Tölts fel egy képet a ruháidról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!