Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mennyire kiábrándító ha egy 30-as nő gyerekmintás pizsit, ruhát hord, színesen öltözködik, a ruhái egy része gyerekrészlegről van (fodros, mintás)? Ha szereti a meséket, az “aranyos” dolgokat nagyon kiábrándító?
Bocs, hogy lányként kotyogok bele, de sztem ebben az esetben az alábbi problémák lehetnek:
1. Nem azokat a férfiakat keresed, hajtod, akik személyiségben hozzád passzolnának, meglenne bennük ugyanaz a gyermeki, vidám, lelkes személyiség.
2. Nem mindenkinek áll jól a cukimuki stílus. Mondjuk azzal, hogy azt írtad, a gyerekosztályról is öltözöl, az kizárható, hogy testalkat miatt nem áll jól... mert ilyen is van. Nem a ducik fikázása miatt mondom, mert én is kövér vagyok, de egy filigrán, kedves, kislányos arcú nőn sok pasi jajdearanyosnak lát egy gyerekes szettet, míg ha egy mondjuk hasonlóan kedves, kislányos arcú, de kövér nőn van ilyesmi, akkor már jön ugyanattól a férfitől az, hogy "húbmeg, miért nem öltözködik nőiesen, miért nem nő fel".
Ugyanígy visszásan tud mutatni egy ilyen ruhatár egy kevésbé cuki meg kislányos, hanem inkább szexis, dögös nőn vagy egy olyanon, akin már ott vannak a ráncok. Vagy hogy hogyan kombinálja, az sem mindegy. Ezen is érdemes elgondolkodni.
Na még egyszer, szóval...
Másképp is megmutathatja egy felnőtt, hogy rendelkezik egy gyermeki oldallal is, ehhez nem szükséges feltűnési viszketegségben szenvednie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!