Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belegondoltatok valaha abba, amikor leültetek egy jó csaj után a villamoson, hogy azt a hőenergiát ami most titeket melegít, az ő aranyos kis teste termelte?
Figyelt kérdés
Ilyenkor szerteárad bennem a szeretet.2018. máj. 8. 21:53
1/15 anonim válasza:
A büdös emberek mögött ülve szoktam kevésbé szépeket és még kevésbé szeretetteljeseket gondolni.
2/15 anonim válasza:
Sőt vlsz a szagélményért is ő a felelős
3/15 anonim válasza:
Az nem a szeretet, hanem a hormonok. :D Ha szeretet lenne, akkor egy kövér, csúnya férfi esetében is jelen lenne, nem csak a vonzó nőnél.
5/15 anonim válasza:
Te megszállott vagy. Ijesztõ, nem hinném, hogy ezek a jó csajok szóba állnának veled így.
Tudsz másról is témázni a testük hõenergiáján kívül? Vagy mire jó ezen gondolkodni?
6/15 A kérdező kommentje:
#5 Mindig ilyen elemi szinten gondolkodom, ezért is értenek meg kevesen.
2018. máj. 8. 22:08
7/15 anonim válasza:
Te bu*i vagy? Esetleg 4-es metrószexuális? :D
8/15 anonim válasza:
perverzió...
nem hagyja ott az egy hetes bugyiját mint a japánoknál ;)
9/15 anonim válasza:
Én egy adag kénszármazékkal semlegesítem,ha ilyenbe ülök.
10/15 anonim válasza:
Belegondoltatok abba, hogy amikor átmentek egy hídon a bmw-tekkel, akkor a híd lábát egy kis yoda méretű csöves melegíti magzat pózban? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!