Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha a lányok szemében én egy cuki, aranyos fiú vagyok és nem egy férfi? Lehet így valaha barátnőm vagy gyúrjam ki magam, szerintetek?
ők így ismernek, attól h kigyúrod magad még nem leszel más pasi a szemükben.
vagy elfogad és megszeret így egy lány, avagy sem. Vagy másoknál próbálkozz ne olyanoknál akik ismernek.
De edzeni erősíteni, attól még elmehetsz!
nekem spec bejönnek a cuki, aranyos fiúk. :D
persze 18 fölött.
Nem kell kigyúrnod magad, egyszerűen ne viselkedj gyerekesen. Nekem is van egy ismerősöm aki helyes meg aranyos meg tök jó pasi. Lenne, ha igazi férfiként közeledne egy lányhoz, nem pedig haverként...
De így csak olyan akinek adnál egy barackot a kis buksijára, mert milyen kis édibédi. Legyél határozott, magabiztos, laza, természetes, ne poénkodj folyton, meg ne nevetgélj mindenféle hülye vicceken stb. Ne ugyanúgy közeledj minden lányhoz, hanem akitől többet szeretnél vele éreztesd is, hogy ő más mint a többi lány. Sokmindent lehetne még írni szerintem erről, de kezdetnek ez jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!