Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan angol nyelvű szerelmes számokat szeretnék ha írnátok, amiknek szép dallama van, de ugyanúgy nagyon aranyos, mély jelentése van a szövegnek. Ez a legfontosabb most! Fiúnak szeretném küldeni, az mindegy, hogy nő vagy férfi az énekes, vagy mégsem?
Figyelt kérdés
Légyszi, tényleg csak értelmeseket, szépeket írjatok, előre is nagyon köszönöm.2010. szept. 7. 15:29
1/16 anonim válasza:
Nothing gonna change my love for you- Előadót nem tudom.
3/16 anonim válasza:
Kylie Minogue & Nick Cave - Where the Wild Roses Grow :)
4/16 gabriell88 válasza:
engem is érdekel uh beirtam ide, h lássam később is:)
6/16 Decoy válasza:
Blink 182- Always I'm lost without you I miss you
The Rasmus- livin' in a world without you Sail away
Rammstein- stirb nicht vor mir
am beírod youtube-ba hoyg love songs vagy sad love songs akkor egy csomót kiad még válogatásokat is
Wilson
7/16 Decoy válasza:
jah bocs a Rammstein félig angol félig német:)
8/16 A kérdező kommentje:
köszi az eddigieket, aranyosak vagytok, hogy írtatok:) még annyit szeretnék, hogy ne rock-os legyen, hanem valami lágy, amit egy pasinak tudnék küldeni:) szeretném kimutatni, hogy vonzódom hozzá.:)
2010. szept. 7. 16:51
9/16 Decoy válasza:
mi a gond a rock-al :O?
am ezek lassú számok nem ilyen hörgősek stb..
10/16 anonim válasza:
Írd be youtube-on,hogy idézetek.Arra kattints amelyiken egy szivecske van a partra rajzolva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!