Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan angol nyelvű szerelmes számokat szeretnék ha írnátok, amiknek szép dallama van, de ugyanúgy nagyon aranyos, mély jelentése van a szövegnek. Ez a legfontosabb most! Fiúnak szeretném küldeni, az mindegy, hogy nő vagy férfi az énekes, vagy mégsem?
Figyelt kérdés
Légyszi, tényleg csak értelmeseket, szépeket írjatok, előre is nagyon köszönöm.2010. szept. 7. 15:29
11/16 anonim válasza:
Bikini-Ezt nem tudom másképp mondani
12/16 gabriell88 válasza:
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:19
a The Rasmus-tényleg szép:)
13/16 Decoy válasza:
ohh végre valaki elismeri őket:D
am Limp Bizkit- behind blue eyes
The Verve- Love is noise
slipknot- Vermilion de ne az originalt mert az kicsit durvább bár kitudja...
am izlések és pofonok...ha nekem küldené ezeket a számokat egy lány én nagyon örülnék neki:D
wilson...
16/f
14/16 anonim válasza:
berlin take my breath away
bryan adams everything i do
Ezek nagyon szépek.
15/16 anonim válasza:
1#Glen Mederios az előadó.Tényleg szép szám! :)
16/16 anonim válasza:
#3 miota keresem ezt a számot!🙏☺️☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!