Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek éljek, ha 26 éves koromra semmit nem kaptam még meg, amire igazán vágynék és totál feleslegesnek érzem magam?
Egy régi tanárom jut erről eszembe. Elmesélte nekem, hogy írt egy tanulmányt egy tök érdekes témában, de egyszerűen nem tudta itthon publikálni. Mivel nyelvtanár is volt, ezért adódott az ötlet, hogy lefordítja és a világ elé tárja.
Nemrég meglátogattam, megkérdeztem, hogy áll ezzel. Azt mondta, nem igazán látja értelmét. "Hogyhogy?" -kérdeztem. "Hiszen ez tök izgalmas téma, jó lenne publikálni!" - Mire csak annyit felelt: "De minek?"
Ott megértettem, hogy ő már tanárként elért valamit, ami akár elég neki, akár nem, de őt már nem hozza lázba, hogy adjon valami pluszt a világnak. Nem hisz benne, hogy a tanulmánya komoly változást fog hozni, így megtanult lemondani erről a célról.
Ugyanezt érzem én is. Van egy vágyam, úgy látom, nem kapom meg, és ezentúl nem igazán látom értelmét küzdeni. Munkáljam ki magam? Minek? Mi lesz, ha kimunkálom magam? Egy kis porszem vagyok az emberiségben, nem oszt, nem szoroz hosszú távon, hogy lesz-e belőlem valami. Pillanatnyilag úgy vagyok vele hogy nincs rá erőm, és nem is akarom áltatni magam, nem is érdekel. Voltak céljaim, de egyre kevésbé érzem őket. Azt érzem, hogy van valami, ami örömet adna, de ha ezt nem tudom megszerezni, és nincs örömem, akkor csak annyi élni, mint elrágcsálni egy száraz, íztelen kenyérdarabot. Ugyan minek csináljam végig?
A mai napon konkrétan én is így éreztem.
Vannak céljaim, vannak hobbijaim, vannak barátaim, de ha nincs mellettem senki...amit leírtál....
"Untig elég cikket olvastam és esetet hallottam a mai fiatal férfiak párkeresési kálváriáról, a nők óriási előnyéről"
Csak egy szokásos gyk lúzer. Nyafizz, keresd a kifogásokat, attól jobb lesz :)
A párkapcsolatot senki sem "kapja". Tenni kell érte. És gyakorlatban kell tenni érte, nem csak olvasni róla, csókolózni se könyvből tanulsz...
Én is feladhattam volna, amikor gimiben minden barátnőm kapcsolatban volt engem meg még a sulis banzájokon se kért fel egy fiú se táncolni. Vagy amikor csak visszautasításokba ütköztem. Vagy amikor egy manipulatív hangulatingadozó férfire pazaroltam egy évet és összetörte a szívem. Nem tettem, és hála ennek lett barátom, akivel teljesen illünk egymáshoz. Ettől függetlenül ezt a kapcsolatot se "kaptam", dolgoztam érte és minden nap energiát teszek abba, hogy működjön.
Ezt a zavart kéne eltüntetni a fejedből, onnantól már egyszerűbben látnád az egészet, és találnál barátnő-jelöltet.
" eljutottam oda, hogy teljesen értem a jelenséget"
no comment
Nekem 29 éves koromig nem volt rendes párkapcsolatom, amik voltak, kb ugy tudnám jellemezni, ahogy leírtad. Azt hittem, már soha nem lesz senkim. Aztán megismertem valakit, akivel azóta 3 éve együtt vagyunk.
Nem is értem egyébként, f.asznak olvasol ilyen cikkeket. Én nem is tudtam, hogy ennek külön irodalma van. Ha te magad lúzernek állítod be magad, mások mégis miért gondoljanak mást?
Ha olvastál ezekről, akkor biztos olvastál már a Redpill -es dolgokról is, meg a Mgtow ról. Ha nem, akkor nézz utána.
Ezek kínálják a megoldást, vagyis foglalkozz a saját életeddel, olyanokkal, amire te vagy befolyással, nő nélkül is. Hobbijaid, vagy bármi amit szeretsz csinálni, karrier, haverokkal menj el ide oda szórakozni stb.
A nők meg ha úgy van lehet jönnek, lehet nem. Mondjuk ismerkedni szerintem olyan módon érdemes, ahol rövid idő alatt sok nőnél lehet bepróbálkozni, pl diszkó, vagy a társkeresők. Mert az egész a nagy számok törvénye.
Öööö... bocs engem ez valahogy nem tudott meghatni!
A nagybátyám 22 évesen elvesztette mindkét lábát, nem is egy kimondottan jóképű legény, képzelheted, hogy mennyire aggódtunk egyedül éli le az életét.
Erre fel kitűzött célokat, megvalósította azokat, közben pedig egy nagyon szép felesége lett és 2 gyerek apja.
Az ő kálváriája mellett sajnos az itt síró leghátrányosabb srác is csak egy fagyiért hisztiző kisgyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!