Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztétek már magatokat feleslegesnek?
Akár a kapcsolatok, akár a munka terén, vagy csak úgy e világra nem valónak. Hogyan lendültetek túl rajta, mi segített benne? Elmúlik ez egyáltalán valaha, ha hosszú ideje tart? Felőröl...
(F)
Még most is annak érzem magam, nemhogy régebben. Mindig racionálisabb tipus voltam és arra jutottam, hogy ha megszünnék létezni, akkor azon kívül, hogy pár ember kicsit szomorkodna, igazából semmi sem változna.
Aztán úgy gondoltam, hogy a fene egye meg, ez a tudat hosszú távon biztosan rosszul fog rám hatni. Elkezdtem a hobbimat sokkal magasabb fokon űzni, jelenleg tananyagokat készítek - valamilyen szinten hatással vagyok sok fiatal fejlődésére. A következő szint, ami felé lépni akarok, hogy még felelősebb pozícióba kerüljek. Hangsulyozom, a pénz nem izgat, viszont ha magasabbra kerülök, akkor sokkal könnyebben, de sokkal mélyebben tudok "beleszólni" tanítási folyamatokba.
Engem speciel ez "éltet", hogy tudom(mert kaptam visszajelzést), amilyen módon készítem a tananyagokat, az hatással van sokakra(még ha ezt a hatást csak tizedrészben váltom ki, mert kábé ennyien dolgozunk a projekteken).
Szóval szerintem nem múlik el, hacsak nem találsz ki valamit, amitől fontosnak érezheted magad. Én ezt találtam, az oktatást, mert úgy gondolom, sok hiányossága van, és miért ne legyek részben én is az, aki ezeket a lyukakat betömködi...
Szóval ha csak őrlődsz magadban, az szívás, nem fogsz előrejutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!