Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiába próbálkozok nem kellek a nőknek. Pedig nagyon vágyom egy társra, de hiába. Ha kasztráltatnám magam akkor nem vágynék a nők után? Vagy mit lehet még tenni?
Figyelt kérdés
2016. jún. 26. 20:03
2/11 anonim válasza:
Foglald el magadat néhány érdekes hobbival. Lehet az kerékpártúrázás, egy programozási nyelv, barkácstanfolyam, vagy League of Legends, bármi. A lényeg, hogy le tudd magas kötni órákra, s lehetőleg minél kevesebbet agyalj a nőkön.
4/11 anonim válasza:
a hármasnak van igaza van élet "nők" nélkül is
5/11 A kérdező kommentje:
Sok a szabad idöm.Nem köt le semmi.Már nem tudom mit kéne ki próbálnom.
2016. jún. 26. 20:13
6/11 anonim válasza:
Ha kasztráltatnád magad, akkor csak a szexuális ingered csökkenne.
Attól még ugyan úgy vágynál egy lelki társra.
Nem értem miért temetitek magatok már fiatalon...
Nekem 21 év után lett párom, és előtte is jól elvoltam.
7/11 A kérdező kommentje:
Én nekem rossz egyedül.Inkább meg válnék a férfiasságomtól akkoŕ meg oldodna ez a gondom.
2016. jún. 26. 20:19
8/11 anonim válasza:
nem, nem oldódna meg. Nekünk volt ivartalanított kandúr macskánk több is, mindegyik ment dugni... pedig azt mondták hogy ivartalanítás után ez az ösztön elmúlik náluk és csak otthon fognak dögleni meg zabálni. Nem így lett. Embereknél se így lenne.
+ szerintem nem találsz Mo-on olyan orvost aki egészséges emberen kasztrálást végezne el.
9/11 anonim válasza:
Most ezzel probálsz itt csajozni? Szánalmas. (Kasztrálást nem végzik el rajtad sehol. Ugy-e tudod?)
10/11 A kérdező kommentje:
Nem próbálok csajozni eleget törtem magam a semmiért.Vakahogy jó kenne nem figkalkozni velük,ha már nem lehet kasztráltatni.Csak sajna nem egyszerü.
2016. jún. 26. 20:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!