Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Nem kellek a nőknek! Nagyon vágyom egy társra. Több mint 2 uéve szerencsétlenkedek.27f

Figyelt kérdés
2016. jún. 25. 13:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
72%

Ne kétségbeesetten keress, a nőket taszítja hogy ha valakinek nagyon szüksége van valakire. Csak ne görcsölj rá erre, légy boldog egyedül is, aztán majd jönni fog egy társ aki neked is megfelelő lesz. Ha ismerkedsz akkor lehetőleg ne említsd hogy csak kínlódsz és hogy ennyire kétségbeesetten kell neked egy partner. Ismerkedj meg valakivel, vedd lazán a dolgokat és majd alakul.

24/L

2016. jún. 25. 13:32
 2/13 anonim ***** válasza:
Nézz ki jobban vagy legyél gazdagabb!
2016. jún. 25. 13:34
 3/13 A kérdező kommentje:
Egyedül nem tudok b9ldog lenni.A magány az nem valami jó d9log.
2016. jún. 25. 13:42
 4/13 anonim ***** válasza:
74%

"Egyedül nem tudok b9ldog lenni."

amíg egyedül nem leszel az, addig bnő mellett se leszel az.

2016. jún. 25. 13:46
 5/13 A kérdező kommentje:
Akkor sose lesz senkim :(
2016. jún. 25. 13:49
 6/13 Komolyan mondod? ***** válasza:
100%

Pedig meg kellene tanulnod egyedül is boldognak lenni. Szerintem ez lenne a legfontosabb lépés.

Nem tudom, hogy hogyan próbálkozol, mi lehet a baj, de az is lehet, hogy a lányok a görcsösséget érzik rajtad.

"2 uéve szerencsétlenkedek"

Hát ne szerencsétlenkedj, tudom könnyű azt mondani...Gondold át, hogy mi/mik lehetnek a sikertelenséged oka/okai.

2016. jún. 25. 13:51
 7/13 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincsen mit csinálok rosszúl.Csak neten szoktan próbálkozni.Személyesen nem szoktam sehol,nincs is rá lehetöségem.Meg nem is tudlm hogyan kezdjek hozzá.
2016. jún. 25. 13:59
 8/13 Komolyan mondod? ***** válasza:

Hanyadik levélváltás után szokott kifulladni a dolog?

Nagyon sok mindenen múlik.

Érdeklődő vagy?

Beszédes vagy? Tudod irányítani a beszélgetést?

Kicsit gondold át ismét az eddigi beszélgetéseidet, hogy miben lehet a hiba.

És szerintem személyesen is próbálj meg ismerkedni. Valamint, ha egy lánnyal már pl. hetek óta beszélgetsz, akkor érdemes összehozni egy találkát, hogy személyesen is szimpatikusak vagytok-e egymásnak.

2016. jún. 25. 14:09
 9/13 A kérdező kommentje:
Eddig nem sokat beszélgettem csajokkal.nem igazán irtak vissza.Komolyan nem tudom mit csinálok rosszúl.Lehet hogy csak az a gond hogy nem jövök be senkinek.
2016. jún. 25. 14:16
 10/13 anonim ***** válasza:
A netes társkeresőket felejtsd el! Ott csak akkor írnak vissza a nők, ha minimum Johnny Depp külsővel rendelkezel.
2016. jún. 25. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!