Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 190 cm magas férfi is kigyúrhatja magát annyira, hogy bejöjjön a nőknek?
Figyelt kérdés
Rengeteget kell edzenem és ennem ahhoz, hogy valamit is fejlődjek. Alapból vékony alkat vagyok, nehezen hízok, ráadásul mellé nagyon magas.2016. jún. 19. 20:21
1/7 anonim válasza:
Hogysmint magas vékony?
Egyébként igen, csak több idő és munka.
2/7 A kérdező kommentje:
Kezdek nagyon belefáradni már..az alacsonyabb haverjaimnak pár hónap az egész, 70-75 kilósan már tök izmosak, nekem meg 90 is kevés.
2016. jún. 19. 20:24
3/7 anonim válasza:
190 ?? akkor felejtős. Ilyen magasságra már nem tapad az izom.
4/7 anonim válasza:
én 193 vagyok, és röpke 7 év elteltével, baromi intenzví edzések és diéta mellett összejött, drogok nélkül.
De az első 4 évben kb nem sok látszódott.
De kitartást magas vékony én tudom hogy miről beszélsz, de nem lehetetlen.
5/7 anonim válasza:
egyébként pl a vállad könnyebben szélesíthetőek, mint egy alacsonyabb embernek.
6/7 A kérdező kommentje:
na a váll az már elég széles, azzal nincs gond. karom sem vészes..de pl. mellkas, lábak az elég bajos.
2016. jún. 19. 20:32
7/7 anonim válasza:
Ha sikerül kigyúrnod magad, akkor se fogsz bejönni nekik, most megmondom... Szerinted ha még pár huplit magadragyúrsz majd rácuppanak a farkadra? Edzél a fittségért, jó közérzetért, de ha így is oké a kinézeted akkor a csajok se fognak jobban szeretni ha valamivel izmosabb leszel. Inkább legyél magabiztos, tökös, normális. Ha a felszínes lányokkal való kisebb kufircok is érdekelnek akkor a pénz se árt, de gondolom inkább kapcsolatot akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!