Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha most még nem vagyok elég vonzó és férfias a nőknek,26-30 évesen már késő lesz az első kapcsolathoz? 22F
Figyelt kérdés
2016. jún. 21. 16:25
1/9 A kérdező kommentje:
Tehát eddig nem volt senkim.
2016. jún. 21. 16:26
2/9 anonim válasza:
Hát... akkor késő, amikor úgy érzed, de ehhez kell egy olyan csaj is, akit nem zavar. :D
4/9 anonim válasza:
Ezen már én is gondolkodtam, hasonló a helyzet nálam is. Csak tudod az a baj, hogy már most nagyon meg kell nézni, hogy kivel kezdesz, mert a 20-23 éves csajok között elég kevés a normális, akivel szívesen kapcsolatot alakítanék ki. Ahogy elnézem a fiatalabbakat, egyre rosszabb lesz, és ezért tartok én ettől az elmélettől. 22/F
5/9 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem, hogy a többséget zavarja-e ez?
Már most is késő? Akkor inkább mondjak le róla?
2016. jún. 21. 16:31
6/9 anonim válasza:
Ne hagyd már magad beetetni, még ott a tojáshéj a popsidon, alig nőttél fel...
7/9 Noblesse Oblige válasza:
Én is kb. ekkora terveztem az első kapcsolatomat, mert a korosztályom nem tudott értékelni. Így a céljaim megvalósítására összpontosítottam. És közben amikor nem is gondoltam rá, lett párkapcsolatom.
Szerintem sosem késő, és nem is szabad feladni. Passziváltatni lehet, mert a görcsös keresésnek sok értelme nincs. De amíg azon vagy, hogy egy jobb, teljesebb ember legyél, idővel jönni fog a párod is mellé.
8/9 anonim válasza:
Én sem vagyok se vonzó, se férfias. Mégis volt már több barátnőm is....
A megfelelő lánynál ez nem kizáró ok.
9/9 anonim válasza:
Ne aggódj ezen. Hasonló koromban volt, hogy általános iskolásnak gondoltak. Serdülő fruskák is jó, ha szóba álltak velem. Ahogy kezdtem beérni, és már érszevettek a középiskolás lányok is. Most sem gondolnak annyinak, amennyi vagyok. Kitartás, neked is eljön majd az az idő, amikor férfiszámba vesznek a lányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!