Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Túl sokra vágynék? Nem hiszem.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl sokra vágynék? Nem hiszem.

Figyelt kérdés

Egy ideje elkezdtem ismerkedni, mindenhol és szinte mindenkinek megadtam a lehetőséget, hogy megismerjük egymást. Kb. még a legkreténebbnek is adtam egy második esélyt, mondván hátha csak rossz napja volt és azért olyan, amilyen...

(Természetesen már nem csinálok ekkora baromságot, mert túl sok értékes időt pazaroltam a hülyékre.)

Nem azt mondom, hogy én tökéletes vagyok, de akikkel mostanában ismerkedtem..., szavakat nem találok rájuk.

Egyszerűen amelyik pasi egy kicsit is értelmesebb, érdekesebb lenne számomra az vagy nős vagy menyasszonya van.

Én csak annyit szeretnék, hogy valakivel legyünk egy hullámhosszon, érdeklődjön irántam, csináljunk közös programokat,...

Erre kik jöttek eddig?

- alkoholisták

- drogosok

- mentálisan betegek

- munka kerülök

- nőgyűlölők, de azért néha kellene nekik nő, persze csak dugni...

Lányok, akik ismerkedtek! Ti is ilyeneket tapasztaltok vagy csak én vagyok ilyen téren extrabéna?

2016. nov. 1. 20:32
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
8%
Hol, hogyan ismerkedtél eddig? :)
2016. nov. 1. 20:35
 2/50 anonim ***** válasza:
8%
Hol ismerkedsz? Tudnod kell mit akarsz ha magadhoz valót szeretnél...
2016. nov. 1. 20:35
 3/50 A kérdező kommentje:

Mindenhol... Kb. szó szerint!

Neten, itt is volt már rá példa. Vonaton, iskolában, munkahelyen, kutyasétáltatás, vásárlás közben,...

Ooo, én nagyon is tudom, hogy mit akarok. Sőt, azt is, hogy milyen férfit nem!

2016. nov. 1. 20:38
 4/50 anonim ***** válasza:
87%

Ugyanaz!

Bár engem főleg azok találnak meg akik dugni akarnak, vagy célozgatnak, vagy a szexuális életüket (és az enyémet...) akarják kibeszélni a neten, és ha ebben nem vagyok partner, akkor meg frigid k**va vagyok.

2016. nov. 1. 20:47
 5/50 anonim válasza:
26%
Ezzel én is így vagyok, csak fordított a helyzet, mert én férfi vagyok :)
2016. nov. 1. 20:48
 6/50 anonim ***** válasza:
77%

Hmm...

- nem vagyok abszcinens, de borzasztó mértékkel iszom

- sosem drogoztam, cigiztem

- tudtommal mentális beteg sem vagyok

- jó állásom van, amit szeretek is, jó vagyok benne

- nem gyűlölöm a nőket, ha 1-1 meg is bánt, az még nem ok, hogy mind a 3.5 milliárdot utáljam

És az utóbbi időben egy mezei randit alig sikerült összehoznom...

Komolyan velem lesz a hiba, mert úgy tűnik a nők beszámolóiból, hogy az összes alkoholista, munkanélküli, zakkant junkie egyfolytában randizik...

2016. nov. 1. 20:49
 7/50 anonim ***** válasza:
21%

Én tapasztalatból mondom neked, hogy ne ismerkedj! Akinek be kell lépnie az életedbe az be fog! Attól még, hogy erőlteted nem fog hamarabb jönni csak amikor eljött az ideje.

Nem tudom hány éves vagy de tanulj, dolgozz, építsd a jövődet és hidd el akinek meg kell találnia az megfog! :)

L/22

2016. nov. 1. 20:51
 8/50 A kérdező kommentje:

Ooo, tényleg! Kifelejtettem a "legjobb" részét a halmaznak. Azokat, akik csak szexkapcsolatot keresnek. Mondván: "Most nem vágyom komoly kapcsolatra."

De még náluk is van rosszabb. A kanos 50-60-as férfiak, akik még éreznek magukban annyi potenciált, hogy fél kézzel és persze félig lankadt pöc-csel megdugjanak. Bocsánat, illetve csak akarnának...

2016. nov. 1. 20:52
 9/50 anonim ***** válasza:
24%

Elég irreális az önnyugtató "mindenkinek adtam esélyt" és a gyökerek választása. Ha csak 10-20 ismerősöd van elvonóról, meg hasonló helyekről, akkor még igaz is lehet a sztori. Ha nem, akkor szimplán képtelen vagy normális embereket választani.

Nézzük a szabad férfi ismerőseimet:

- Alig van köztük pár % alkoholista.

- Szintén pár % alkalmi drogos van.

- Mentális betegek szintén.

- Munka kerülőből több, de nem túl sok.

- Nőgyűlölő csak pár.

Szóval a legutolsó kérdésedre a válasz: Nem csak te, még sokan mások. De te is.

2016. nov. 1. 20:54
 10/50 A kérdező kommentje:

Aranyos vagy, tényleg!

Pont azt teszem. Két munkahelyem van és e mellett még szombatonként iskolába járok.

Nem erőltetek/nék én semmit de biztos tudod milyen sz@r érzés fáradtan hazaesni úgy, hogy senkinek nem tudod elmesélni, hogy az a hülye főnök ma miért volt megint ok nélkül bunkó. Vagy csak szimplán összebújni egy tök zűrös nap után.

2016. nov. 1. 20:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!