Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl sokra vágynék? Nem hiszem.
Egy ideje elkezdtem ismerkedni, mindenhol és szinte mindenkinek megadtam a lehetőséget, hogy megismerjük egymást. Kb. még a legkreténebbnek is adtam egy második esélyt, mondván hátha csak rossz napja volt és azért olyan, amilyen...
(Természetesen már nem csinálok ekkora baromságot, mert túl sok értékes időt pazaroltam a hülyékre.)
Nem azt mondom, hogy én tökéletes vagyok, de akikkel mostanában ismerkedtem..., szavakat nem találok rájuk.
Egyszerűen amelyik pasi egy kicsit is értelmesebb, érdekesebb lenne számomra az vagy nős vagy menyasszonya van.
Én csak annyit szeretnék, hogy valakivel legyünk egy hullámhosszon, érdeklődjön irántam, csináljunk közös programokat,...
Erre kik jöttek eddig?
- alkoholisták
- drogosok
- mentálisan betegek
- munka kerülök
- nőgyűlölők, de azért néha kellene nekik nő, persze csak dugni...
Lányok, akik ismerkedtek! Ti is ilyeneket tapasztaltok vagy csak én vagyok ilyen téren extrabéna?
Látom valamelyik nagyon kihúzta a gyufát... :D
Kérdező, kretén férfiak mindenhol vannak, ezért mindegy, hol ismerkedhetsz!
Szerintem örülj neki, hogy már az elején kiderül- sokkal kellemetlenebb amikor egy hosszabb kapcsolat után derül ki valakiről, hogy nem az akinek hitted...
Ne hagyd, hogy ezek a rossz tapasztalatok befolyásoljanak, tanulj meg nevetni rajta :)
Nem akarom elhinni, hogy csak ilyen férfiak léteznének :D nem felejtetted ki azokat, akik annyira csúnyák (bocsánat, nem tudnál vonzalmat érezni feléjük, akármennyire is jólelkűek), akiket kapásból elküldesz, és egy esélyt sem adsz nekik? Abból indulok ki, hogy én nem vagyok efféle elmebajos egyáltalán (nem csak szerintem), mégis sorban elutasítanak, hát akkor valószínűleg a külsőm miatt. Azért kíváncsi vagyok, hogy aki engem elutasított az is vajon ugyanezt tapasztalja-e, mint te... :D
Vagy lehet, hogy azért futsz bele csak ilyenekbe, mert a normálisak figyelmét nem kelted fel?
24 éves vagyok, de szerintem teljesen lényegtelen a korom. Jó pár 21-22 éves barátnőimet is hasonló pasik találják be.
Jajj, de legyen most mérvadó a külső. A felsoroltak között volt jócskán jó és egyaránt átlagalatti pasi is.
A 60 éves bácsik miatt kérdeztem csak a kort :)
Egy biztos, lehet, hogy lankadtak, de legalább van bennük bátorság. Én meg itt töprengek, hogy egy 10 évvel fiatalabb lányt megpróbáljak e randira hívni, erre kiderül, hogy a 60 évesek 24 évesekre vadásznak :P
LOL
#15: Szoktam lógni lány társaságban is. Igen, a barátnőidet is hasonló srácok találják be, ha erről dumáltok. Mert erről lehet sztorizni. Nem egy lány barátomnál tudtam, hogy kik találták még be, akiket soha meg sem említett.
Nem érzitek kicsit irreálisnak, hogy ott vagytok egy társaságban, mind nagyon jó csajok, de csak selejtes pasik vannak a közeletekben? :D
Hát igazad van, nagyon elcsesztem.
Nem baj, holnap felkapok a Blahánál egy hajléktalant. Ugyebár ő jó eséllyel alkoholista, gondolom szipus is, akkor a drog már majdnem kipipálva. Nincs munkája, hát miért is lenne,...
És remélem, hogy mentálisan beteg is, de ha az nem, akkor biztos van neki egy fincsi tbc-je.
Én férfiként mondom, hogy nem lehet könnyű nektek nőknek normális férfit találni. Elég jól ismerem a nememet :)
Azt már viszont én sem értem, hogy az hogy lehet, hogy mindenféle lúzer csávó randira jár, nekem meg egy se volt egy ideje....
Kérdező te nagyon peches lehetsz ilyen szempontból :S
Bár én nem tudhatom, de szerintem a társat kereső férfiak eléggé kis százaléka felel meg a fent leírtaknak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!