Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Túl sokra vágynék? Nem hiszem.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl sokra vágynék? Nem hiszem.

Figyelt kérdés

Egy ideje elkezdtem ismerkedni, mindenhol és szinte mindenkinek megadtam a lehetőséget, hogy megismerjük egymást. Kb. még a legkreténebbnek is adtam egy második esélyt, mondván hátha csak rossz napja volt és azért olyan, amilyen...

(Természetesen már nem csinálok ekkora baromságot, mert túl sok értékes időt pazaroltam a hülyékre.)

Nem azt mondom, hogy én tökéletes vagyok, de akikkel mostanában ismerkedtem..., szavakat nem találok rájuk.

Egyszerűen amelyik pasi egy kicsit is értelmesebb, érdekesebb lenne számomra az vagy nős vagy menyasszonya van.

Én csak annyit szeretnék, hogy valakivel legyünk egy hullámhosszon, érdeklődjön irántam, csináljunk közös programokat,...

Erre kik jöttek eddig?

- alkoholisták

- drogosok

- mentálisan betegek

- munka kerülök

- nőgyűlölők, de azért néha kellene nekik nő, persze csak dugni...

Lányok, akik ismerkedtek! Ti is ilyeneket tapasztaltok vagy csak én vagyok ilyen téren extrabéna?

2016. nov. 1. 20:32
1 2 3 4 5
 41/50 A kérdező kommentje:

"És igen, mára már megtartom magamnak azt a jogot, hogy annak írok vissza, akinek én akarok, ha egy kis dolog nem tetszik a levelében, nem írok. Ez ennyire egyszerű!"

Remélem sikerül értelmezned a "mára már" részt. :DDD

2016. nov. 1. 21:59
 42/50 anonim ***** válasza:
63%

#40: Mondanám, hogy ugyanezt érzem, de igazából nem. Naponta találkozok olyan emberekkel, akik a valóságból csak azt veszik észre, ami épp szimpatikus nekik.

A kérdés szerint adott pár csaj, akik tök jók, de folyamatosan csak béna pasikat fognak ki. Pedig az egyikük még esélyt is adott mindenkinek! :D

Igazából erre a sztorira minden pszichológus ugrana, mert a környezetükben kiugróan sok abnormális férfi lehet és hihetetlen jó tanulmányt lehetne írni a témáról! :D

#41: Persze, hogy sikerült értelmeznem a mára már részt. Mert ha kicsit hamarabb ír rád itt 100 pasi, akkor mind a 100-al elmész randira, ugye? :D

2016. nov. 1. 22:05
 43/50 A kérdező kommentje:

Kamu, persze!

Semmi örömet nem okoz, főleg úgy nem, hogy nem tudtok szöveget értelmezni.

Akár az ajtókilinccsel is elbeszélgethetnék..., hisz olyan értelmi szinten van itt pár ember.

2016. nov. 1. 22:06
 44/50 anonim ***** válasza:
100%

Nah! Elmentem popcornért...

Látom megint kitört a gender war, colája nincs valakinek? :)

2016. nov. 1. 22:08
 45/50 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván a kérdező (javíts ki ha tévedek) azoknak adott esélyt, akik kezdeményeztek nála. Gondolom akkor a "nem merek ránézni sem a nőkre" típusú jófiúk kiestek.
2016. nov. 1. 22:08
 46/50 anonim ***** válasza:
28%
# 37 Látod-látod, ha ennyire (nem) tiszteled a másikat, akkor mit vársz? Ha még válaszra se méltatsz valakit, aki rászánta az energiáját meg az idejét, hogy írjon egy levelet neked... Akkor miről is beszélünk? Legalább annyi tisztesség lenne benned, és a hozzád hasonló nőkben, hogy odaböknétek egy mondatot, hogy nem jössz be ba+, vagy valami. Tükörbe kéne nézni sok nőnek manapság, mert rengetegen el vannak szállva maguktól.
2016. nov. 1. 22:09
 47/50 anonim ***** válasza:
24%

Kérdező, akkor kérlek, meséld el, hogy SZERINTED miért csak ilyen pasikat fogsz ki! :D És miért csak a környezetedben tapasztalnak ilyet a lányok. És mi, itt ennyien, miért nem ezt tapasztaljuk? Miért van az, hogy egy csomó ismerősünk jófej, próbálkozik, de a kutyának sem kell? És miért nem ismerünk összesen annyi drogost és alkeszt, ahánnyal randiztál? :D

Én tényleg kíváncsi vagyok a te véleményedre is! :)

2016. nov. 1. 22:10
 48/50 anonim ***** válasza:
63%
Létezik egy olyan jog is, hogyha valaki nem néz ki jól, de alapvetően értelmes levelet ír, kap valamilyen választ (mondjuk egy nemet). Sajnos kevesen élnek vele.
2016. nov. 1. 22:11
 49/50 A kérdező kommentje:

:DDD

Jajj, megfogtátok a lényeget.

Jó éjt!

2016. nov. 1. 22:12
 50/50 anonim ***** válasza:
73%
Megkaptam a választ egy piros kéz és egy jóéjt keretében! :D Néhány kérdező el sem gondolkodik azon, hogy mennyivel többet mondanak a reakcióikkal és a válaszaikkal, mint az elfogultan kiírt kérdéseikkel?
2016. nov. 1. 22:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!