Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl sokra vágynék? Nem hiszem.
Egy ideje elkezdtem ismerkedni, mindenhol és szinte mindenkinek megadtam a lehetőséget, hogy megismerjük egymást. Kb. még a legkreténebbnek is adtam egy második esélyt, mondván hátha csak rossz napja volt és azért olyan, amilyen...
(Természetesen már nem csinálok ekkora baromságot, mert túl sok értékes időt pazaroltam a hülyékre.)
Nem azt mondom, hogy én tökéletes vagyok, de akikkel mostanában ismerkedtem..., szavakat nem találok rájuk.
Egyszerűen amelyik pasi egy kicsit is értelmesebb, érdekesebb lenne számomra az vagy nős vagy menyasszonya van.
Én csak annyit szeretnék, hogy valakivel legyünk egy hullámhosszon, érdeklődjön irántam, csináljunk közös programokat,...
Erre kik jöttek eddig?
- alkoholisták
- drogosok
- mentálisan betegek
- munka kerülök
- nőgyűlölők, de azért néha kellene nekik nő, persze csak dugni...
Lányok, akik ismerkedtek! Ti is ilyeneket tapasztaltok vagy csak én vagyok ilyen téren extrabéna?
Hát bátorság az legalább van bennük. :D
Hívd el, én drukkolok! :)
A helyedben kb 1 hét alatt találnék társat.
a) felmennék egy társkeresőre, aztán elkezdenék levelezni egy normálisabbal. Ha nincs, akkor ráírnék valakire.
b) élőben nyitnék egy fiúbarátom felé
Bírom egyébként azokat a nőket, akik ok nélkül ráaggatják férfiakra a nőgyűlölő szót.
Pontosan ott a hiba, hogy mindenkinek megadtad az esélyt. :) Nem szabad minden áron társat keresni, mert akkor sablonossá válik az egész, és csak erőlködés lesz belőle. Pont az az egész lényege, hogy ha elmész ismerkedni, akkor azt élvezd, akard megismerni az illetőt. Ha minden jöttmenttel elmész randizni, akkor egy idő után megunod az egészet, és zárkózott leszel.
Az én környezetemben is akad alkesz, mentális beteg és munkakerülő férfi is, és mindegyik szebbnél szebb nővel van, míg én, aki a normális kategóriát képviselem, nem találok senkit egy ideje. Szóval valamit mégis csak tudnak.. :D
"Én csak annyit szeretnék, hogy valakivel legyünk egy hullámhosszon, érdeklődjön irántam, csináljunk közös programokat,... "
Teljesen egyetértek veled, szóval mesélhetnél kicsit magadról egy balatoni séta közben. Megfelelek így? :D
30F
Egyébként én is azt látom a nő barátoknál, hogy a férfiak kb 90%-nak eleve esélyt sem adnak, a maradéknál meg panaszkodnak, hogy alkesz, drogos vagy munkakerülő, és a csajt pumpolja.
Ok, elhiszem, hogy tényleg így van, de mi a fene van a maradék 90%-al aki eleve esélyt sem kapott. Ennyi elmebeteg csak nem él az országban.
btw, a kérdező valószínűleg extra peches.
Van egy mondás, hogy aki szerencsés a játékban, az szerencsétlen a szerelemben... meg kellene próbálnod a lottót :)
Engem rettentő ritkán szoktak megszólítani (néhány évente egyszer, totál vicc nélkül). De eddig csak olyan pasik voltak akik bőven 40 felé tartottak és szinte érezni lehetett rajtuk a totális depressziót. (parkban szólítottak le eddig, meg egyszer egy vonatállomáson).
Sosem szólított még meg korombeli (se kedves-félénk, se egyéb kombináció). Mindig csak az idősebb, depressziós pasik. Illetve egyszer egy papikorú szerelmet vallott az utcán, miután többször látott már a környéken. Szó szerint megrettentem tőle és gyakorlatilag elszaladtam. Azután többé nem láttam, pedig előtte rendszeresen a környéken lebzselt. (simán lehet,hogy figyelte mikor járok arra). Fúj, nem is értem mit gondolt magában. Vagy 60+ volt. 😥
Én inkább neten ismerkedek,mert személyesen nagyon nem jönne össze. (most épp van barátom, de vele is neten találkoztam)
Teljesen megfelelő lesz így, csak az a gond, hogy egész messze lakom a Balatontól. :)
Meglepődnétek, hogy mennyire sok a beteg ember.
Csak hogy egy példát említsek. A legutolsó pasi, akivel ismerkedtem 44 éves volt. Persze 34 évesnek mondta magát. Mondván, hogy ő egy 10-est lazán letagadhat, akkor minek mondja el a korát. Rendszeresen kur.vázott és ennek hangot is adott. Azt mondta, hogy olyan dolgokat, amiket ő kér egy prostitól azzal a barátnőjét nem alázná meg. Hát nem cuki?! :DDD
Majd közölte, hogy oda is költözhetnék már hozz, mert elég régóta él egyedül és párkapcsolaton kívül még a házi koszt is hiányzik neki.
Én akkor ott ülőhelyembe betoltam egy egész tábla csokit, nem törődve azzal, hogy ez hány trillió kalória.
Kedves kérdező. Az alapján, hogy mennyi logikus és értelmes választ ignorálsz és mennyire válaszolsz random, kezd tisztulni a kép, hogy miért nem jönnek össze a dolgok! :D
Ha mindenki szembemegy veled az autópályán, akkor lehet, hogy nem velük van a gond.
"Ha mindenki szembemegy veled az autópályán, akkor lehet, hogy nem velük van a gond."
Jaja, ez jellemzően azt jelenti, hogy az autópálya kezelő megint elfelejtett pótolni egy behajtani tilos táblát :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!