Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Túl sokra vágynék? Nem hiszem.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl sokra vágynék? Nem hiszem.

Figyelt kérdés

Egy ideje elkezdtem ismerkedni, mindenhol és szinte mindenkinek megadtam a lehetőséget, hogy megismerjük egymást. Kb. még a legkreténebbnek is adtam egy második esélyt, mondván hátha csak rossz napja volt és azért olyan, amilyen...

(Természetesen már nem csinálok ekkora baromságot, mert túl sok értékes időt pazaroltam a hülyékre.)

Nem azt mondom, hogy én tökéletes vagyok, de akikkel mostanában ismerkedtem..., szavakat nem találok rájuk.

Egyszerűen amelyik pasi egy kicsit is értelmesebb, érdekesebb lenne számomra az vagy nős vagy menyasszonya van.

Én csak annyit szeretnék, hogy valakivel legyünk egy hullámhosszon, érdeklődjön irántam, csináljunk közös programokat,...

Erre kik jöttek eddig?

- alkoholisták

- drogosok

- mentálisan betegek

- munka kerülök

- nőgyűlölők, de azért néha kellene nekik nő, persze csak dugni...

Lányok, akik ismerkedtek! Ti is ilyeneket tapasztaltok vagy csak én vagyok ilyen téren extrabéna?

2016. nov. 1. 20:32
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:

# 28: miért bűn, ha valaki rondának született? Pusztán emiatt megérdemli, hogy semmibe vegyék, mint emberi lény, miközben a köcsög szemétládák, akik szerencséjükre jól néznek ki meg szabadon randalírozhassanak?

költői kérdés csak...

2016. nov. 1. 21:32
 32/50 A kérdező kommentje:

Kedves 29-es válaszoló!

Azért mert nem reagálok mindenki válaszára egyenként, még elgondolkodom rajta. Valamint minden egyes válasznak örülök, még a tiédnek is.

Remélem, hogy a többiek nem fognak haragudni rám, mert nem emeltem ki őket a sorból. :$

2016. nov. 1. 21:34
 33/50 anonim ***** válasza:
#30: Ó, akkor nem csak egy ember menne úgy! :D
2016. nov. 1. 21:34
 34/50 anonim ***** válasza:
91%
Aki azt hiszi, hogy minden ronda pasi aranyember, a jóképűek meg mind bunkók, annak már nem csak a külsejével van baj.
2016. nov. 1. 21:40
 35/50 anonim ***** válasza:
70%

"Komolyan velem lesz a hiba, mert úgy tűnik a nők beszámolóiból, hogy az összes alkoholista, munkanélküli, zakkant junkie egyfolytában randizik..."

Még ezek az alakok is nagyobb önbizalommal és jobb kisugárzással rendelkeznek, mint az ártatlan, szűzies, hűséges, szép lányokat elváró huszonéves szűz pasik, akik azt hiszik, ők a romantikus szőke hercegek fehér lovon a lányok szemében. Közben még leszólítani se mernek valakit, kommunikálni pedig nem tudnak normálisan egy nővel, kisugárzásuk 0.

Szedjétek már össze magatokat! Változtassatok azon, ami nem működik, a sírás nem old meg semmit. Ne hozzatok szégyent a férfi nemre.

2016. nov. 1. 21:46
 36/50 anonim ***** válasza:
43%
Már megint a duma, nem jó semmi se nektek az a helyzet. Siránkoztok itt, hogy rendes pasi kell... Aztán meg válaszra se méltatjátok az embert. XD Akkor meg miről beszélünk? Pont a napokban volt itt egy lány, aki ugyan így panaszkodott itt, mondom ráírok, hátha értelmesen lehet vele beszélgetni, ismerkedni. De a második üzenete már az volt, hogy küldjek képet. Belementem, de aztán nem hogy annyi korrektség lett volna benne, hogy ő is küld, de még egy válasz levélre se méltatott, és ez nem az első eset. A társkeresőkről meg ne is beszéljünk. Ott 100 levélből jó ha 1-2 válasz jön, és abból is kb 0,5 az aki érdeklődő is valamennyire. Úgyhogy manapság olyan szinten beleszarnak a nők a netes társkeresésbe, hogy az eszméletlen. De csipogni meg tudnak, hogy nem találnak senkit se... Hát persze hogy nem, ha a hülyéket tartjátok vonzónak, akkor mit vártok? Én már csak arra lennék kíváncsi, hogy az itt picsogó nők vajon annyira tökéletesek-e, mint amilyen pasit elvárnak maguknak.
2016. nov. 1. 21:48
 37/50 A kérdező kommentje:

Igen, én annyira tökéletes vagyok képzeld!

Azt nem várom el, amit nem tudok én magam sem nyújtani. Innentől kezdve nincs miről beszélgetnünk.

Ha jó lettél volna általános iskolában, akkor én pont azt írtam, hogy MINDENKINEK megadtam az esélyt, még annak is, aki egy kicsit sem tetszett, hogy hátha a belső szépség. De elmondok egyet neked kisbarátom. A ronda pasik sem jobbak ám, sőt egy-kettő még rosszabb volt, mint az átlagos vagy az átlag feletti.

És igen, mára már megtartom magamnak azt a jogot, hogy annak írok vissza, akinek én akarok, ha egy kis dolog nem tetszik a levelében, nem írok. Ez ennyire egyszerű!

2016. nov. 1. 21:54
 38/50 anonim ***** válasza:
# 34: Ki hiszi ezt? Sejtem, hogy rám céloztál ezzel, de egy szóval nem állítottam ilyet.
2016. nov. 1. 21:55
 39/50 anonim ***** válasza:
#37: Ha egy dolog nem tetszik a levélben és nem írsz vissza, akkor hogy jutottál el randira alkeszokkal meg drogosokkal? :D
2016. nov. 1. 21:56
 40/50 anonim ***** válasza:

"#37: Ha egy dolog nem tetszik a levélben és nem írsz vissza, akkor hogy jutottál el randira alkeszokkal meg drogosokkal? :D"

Ez a kérdés is kezd már kamu/provokáció szagú lenni. Csak tudnám, ebben az egészben mi okoz olyan piszok nagy örömöt.

2016. nov. 1. 21:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!