Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az gáz, ha a szüleimmel lakok?
Úgy értem a korszellem azt diktálja, hogy légy önálló minél hamarabb. Legyen lehetőleg saját lakásod, külön egzisztenciád stb. Viszont, ha átgondolod gazdaságilag ez egy szörnyű döntés. Most 3an vagyunk egy saját tulajdonú ingatlanban. 3 felé oszlik a rezsi, bármilyen nagyobb kiadást el tudunk osztani.
Na most, ha elköltözök az úgy változik, hogy elmegyek egy albérletbe, amire kiszórok az ablakon konkrétan alsó hangon 100 ezret a semmire... arra, ami most amúgy is megvan. Ezen kívül le kell mondanom minden olyan kényelemről, mint itthon a mosogatógép, a szétosztott házimunka, szétosztott kiadások, a házi koszt.
Ezt nem érzem egy jó dealnek. Inkább félre rakom azt a 100k-t és jól érzem magam.
Mielőtt félreértitek, nem vagyok anyu kicsi fia. Kiegyensúlyozott, egészséges és jó kapcsolatban vagyok a szüleimmel, de nem szólnak bele az életembe. Az 1/3adát állom a rezsinek, elvégzem a házimunkának. Szóval ez egy fair dolog.
26 vagyok.
Mesélek egy 28éves fiúról. Otthon lakik. Otthon 150m2 alapterületű ház felső szintjén. Van 2szobája 1fűrdőszobája egy hatalmas előtere egy tároló helysége ...an yi hátránya van hogy a mosókonyha is ott van. Szüleinek lent fűrdő háló étkező konyha vendégszoba. De csak estere járnak be van egy kis házuk kony ha fűrdő ott vannak reggel és este napközben dolgoznak mind3an. Ha lenne a fiúnak párja a lány anyóst apóst 10 percre látná naponta.Fenti előtérből lehetne csinálni egy konyhát is akár.
Srác önállósága:örülne ha csak mosnia és főznie kellene otthon. Ugyanis egy 10tehenes családi tehenészetük van melette tyük disznó kacsa.
Pénz:pesti viszonylatban átlagos fizetés meg ami a vállalkozásból lecseppen.
Autó tűzpiros e46. +családi 9n es póló transporter crafter mtz.
Nevén levő vagyon kb 50millió.
43! Így nem gáz hogy otthon lakik mert több önálló munkát végez mint sokan mások.
Ilyen körűlmények közt nem kell a pasi szüleit kerűlgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!