Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az gáz, ha a szüleimmel lakok?

Figyelt kérdés

Úgy értem a korszellem azt diktálja, hogy légy önálló minél hamarabb. Legyen lehetőleg saját lakásod, külön egzisztenciád stb. Viszont, ha átgondolod gazdaságilag ez egy szörnyű döntés. Most 3an vagyunk egy saját tulajdonú ingatlanban. 3 felé oszlik a rezsi, bármilyen nagyobb kiadást el tudunk osztani.

Na most, ha elköltözök az úgy változik, hogy elmegyek egy albérletbe, amire kiszórok az ablakon konkrétan alsó hangon 100 ezret a semmire... arra, ami most amúgy is megvan. Ezen kívül le kell mondanom minden olyan kényelemről, mint itthon a mosogatógép, a szétosztott házimunka, szétosztott kiadások, a házi koszt.

Ezt nem érzem egy jó dealnek. Inkább félre rakom azt a 100k-t és jól érzem magam.

Mielőtt félreértitek, nem vagyok anyu kicsi fia. Kiegyensúlyozott, egészséges és jó kapcsolatban vagyok a szüleimmel, de nem szólnak bele az életembe. Az 1/3adát állom a rezsinek, elvégzem a házimunkának. Szóval ez egy fair dolog.

26 vagyok.

2018. ápr. 12. 17:46
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
Lerágott csont.
2018. ápr. 12. 17:51
 2/46 A kérdező kommentje:
Akkor válaszolj érdemlegesen. :D
2018. ápr. 12. 17:54
 3/46 anonim ***** válasza:
2%
Nem vall igazi férfire.
2018. ápr. 12. 17:54
 4/46 A kérdező kommentje:
#3 Hogy racionális döntést hoz?
2018. ápr. 12. 17:56
 5/46 anonim ***** válasza:
3%

Oké, érdemlegesen válaszolok.

Szerintem sem férfias. Ha lesz barátnőd, hova viszed, ha együtt akartok lenni?

2018. ápr. 12. 17:59
 6/46 anonim ***** válasza:
54%

Én 22 éves korom óta élek szülőktől külön, és meghalnék ha megint velük kéne laknom, pedig nekünk is jó a viszonyunk. Kövezz meg, pontozz le, nekem akkor is az a véleményem, hogy egy életkor után egészségtelen, ha nem akarsz leszakadni a szüleidtől. Pláne olyan indokok miatt, hogy otthon van mosogatógép. A pénzt még valahol értem, de ennyi spórolás után már legalább önerőre való pénzed lenne, és akkor lehetne saját tulajdonú lakásod is. Én biztos nem kerülgetném a szüleidet, oltári kínos ez felnőttként.

Jöhet a 0%, nekem akkor is ez a véleményem.

26L

2018. ápr. 12. 18:00
 7/46 A kérdező kommentje:

#5 Van barátnőm. Soha nem volt gondom a nőkkel, ennek ellenére sem. Csak érdekel mások véleménye erről.

Természetesen ide hozom.

2018. ápr. 12. 18:01
 8/46 anonim ***** válasza:
68%

Amìg nem ìrtad hogy le kell mondanod kényelmi dolgokról nagyon egyet értettem veled.

Az albérlet anyagilag nagyon haszontalan. Viszont megtanúlsz önállóan élni. Ez a mai karrier központu lányok melett majdnem hogy kötelező.

2018. ápr. 12. 18:02
 9/46 A kérdező kommentje:
#6 Nem pontozlak le. Azért tettem fel a kérdést, hogy választ kapjak rá. Legyen az negatív, vagy pozitív, ha releváns, akkor megköszönöm.
2018. ápr. 12. 18:03
 10/46 anonim ***** válasza:
Mióta dolgozol?
2018. ápr. 12. 18:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!