Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az gáz, ha a szüleimmel lakok?
Úgy értem a korszellem azt diktálja, hogy légy önálló minél hamarabb. Legyen lehetőleg saját lakásod, külön egzisztenciád stb. Viszont, ha átgondolod gazdaságilag ez egy szörnyű döntés. Most 3an vagyunk egy saját tulajdonú ingatlanban. 3 felé oszlik a rezsi, bármilyen nagyobb kiadást el tudunk osztani.
Na most, ha elköltözök az úgy változik, hogy elmegyek egy albérletbe, amire kiszórok az ablakon konkrétan alsó hangon 100 ezret a semmire... arra, ami most amúgy is megvan. Ezen kívül le kell mondanom minden olyan kényelemről, mint itthon a mosogatógép, a szétosztott házimunka, szétosztott kiadások, a házi koszt.
Ezt nem érzem egy jó dealnek. Inkább félre rakom azt a 100k-t és jól érzem magam.
Mielőtt félreértitek, nem vagyok anyu kicsi fia. Kiegyensúlyozott, egészséges és jó kapcsolatban vagyok a szüleimmel, de nem szólnak bele az életembe. Az 1/3adát állom a rezsinek, elvégzem a házimunkának. Szóval ez egy fair dolog.
26 vagyok.
Oké, érdemlegesen válaszolok.
Szerintem sem férfias. Ha lesz barátnőd, hova viszed, ha együtt akartok lenni?
Én 22 éves korom óta élek szülőktől külön, és meghalnék ha megint velük kéne laknom, pedig nekünk is jó a viszonyunk. Kövezz meg, pontozz le, nekem akkor is az a véleményem, hogy egy életkor után egészségtelen, ha nem akarsz leszakadni a szüleidtől. Pláne olyan indokok miatt, hogy otthon van mosogatógép. A pénzt még valahol értem, de ennyi spórolás után már legalább önerőre való pénzed lenne, és akkor lehetne saját tulajdonú lakásod is. Én biztos nem kerülgetném a szüleidet, oltári kínos ez felnőttként.
Jöhet a 0%, nekem akkor is ez a véleményem.
26L
#5 Van barátnőm. Soha nem volt gondom a nőkkel, ennek ellenére sem. Csak érdekel mások véleménye erről.
Természetesen ide hozom.
Amìg nem ìrtad hogy le kell mondanod kényelmi dolgokról nagyon egyet értettem veled.
Az albérlet anyagilag nagyon haszontalan. Viszont megtanúlsz önállóan élni. Ez a mai karrier központu lányok melett majdnem hogy kötelező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!