Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az gáz, ha a szüleimmel lakok?

Figyelt kérdés

Úgy értem a korszellem azt diktálja, hogy légy önálló minél hamarabb. Legyen lehetőleg saját lakásod, külön egzisztenciád stb. Viszont, ha átgondolod gazdaságilag ez egy szörnyű döntés. Most 3an vagyunk egy saját tulajdonú ingatlanban. 3 felé oszlik a rezsi, bármilyen nagyobb kiadást el tudunk osztani.

Na most, ha elköltözök az úgy változik, hogy elmegyek egy albérletbe, amire kiszórok az ablakon konkrétan alsó hangon 100 ezret a semmire... arra, ami most amúgy is megvan. Ezen kívül le kell mondanom minden olyan kényelemről, mint itthon a mosogatógép, a szétosztott házimunka, szétosztott kiadások, a házi koszt.

Ezt nem érzem egy jó dealnek. Inkább félre rakom azt a 100k-t és jól érzem magam.

Mielőtt félreértitek, nem vagyok anyu kicsi fia. Kiegyensúlyozott, egészséges és jó kapcsolatban vagyok a szüleimmel, de nem szólnak bele az életembe. Az 1/3adát állom a rezsinek, elvégzem a házimunkának. Szóval ez egy fair dolog.

26 vagyok.

2018. ápr. 12. 17:46
1 2 3 4 5
 21/46 A kérdező kommentje:

#17 Ha te mondod barátom, akkor biztos úgy van.

#18 Nem azt mondtam, hogy nincs meg bennem a hajlandóság, csak itthon így ezt sült hülyeségnek tartom.

2018. ápr. 12. 18:33
 22/46 anonim ***** válasza:
64%
Én úgy vagyok vele, hogy a munkábaállástól számított 1 évig kb nem ciki. Addig szépen félreteszel pénzt(nem elbulizod az egészet mint egy felelőtlen hülyegyerek) és mikor már van annyi, hogy megállj a saját lábadon, elköltözöl.
2018. ápr. 12. 18:33
 23/46 anonim ***** válasza:

"Nem azt mondtam, hogy nincs meg bennem a hajlandóság, csak itthon így ezt sült hülyeségnek tartom."

Oké, és teszel érte, hogy külföldön állást találj?

Mert úgy elméletben szépen szövöd az álmaidat, de amikor tenni kell valamit, azért egész jól elvagy a langyos f...sban.

2018. ápr. 12. 18:35
 24/46 A kérdező kommentje:
Teszek. Mindig csináltam valamit munka mellett, hogy haladjak előre. Most egy angol felső fokot szeretnék mielőtt elmegyek.
2018. ápr. 12. 18:38
 25/46 anonim ***** válasza:
Oké, akkor meg is oldottad a problémát. Gyorsan megcsinálod a felsőfokot, kimész külföldre, 3 év alatt megszeded magad, aztán veszel egy hitelmentes lakást. Látod, megy ez neked.
2018. ápr. 12. 18:45
 26/46 anonim ***** válasza:
Ja, úgy elméletben.
2018. ápr. 12. 18:46
 27/46 anonim ***** válasza:
76%

Eljön az idő amikor a kedvesed előhuzakodik majd az összeköltözéssel, mert szerintem ő fog nem te ezt a témát felhozni....

Szóval akkor mit fogsz neki mondani?

Nem esik jó elköltözni mert itt van mosogatógép meg csak harmad annyit kell dolgozni? Ebből oltári veszekedés lesz az biztos. 26 évesen elvileg férfi vagy. Elvileg szellemileg is. S egy férfitól egy nő azt várja, hogy kilépjen a gyerek szerepből és a nő számithasson rá érzelmileg ennyi évesen!

A nőnek is több dolga van amikor már külön él! Ezt ne felejtsd el! Ugyan úgy dolgoznia kell, mellette házimunka, gyereknevelés ha van gyerek is már... De ez az élet rendje, nem?

Te egy nagyon kényelmes ember vagy szerintem.

Egyébként otthon te mindig is gyerek maradsz. Mert a szüleidnek te a gyerekük vagy. Nincs sok szavad, mert az ő házuk. Nem tehetsz meg mindent amit egy saját lakásban megtehetsz. S borzasztóan megviseli a kapcsolatot ha te szülőkkel akarsz spórolás célból a kedveseddel lakni esetleg. Nagy nagy kapcsolatromboló!

Figyelj... Költözz akkor olyan helyre ahol meg tudod venni vagy ki tudsz bérelni lakást, házat. Örökké nem hivatkozhatsz arra, hogy drága elmenni. Ha összeköltöznétek, nem annyi a teher mint egy embernek!

Én sem maradtam a szülő helyemen, mert ott lehet veszek házat éppen olcsón, csak munkahely nincs ott, szóval nem veszek ott...

Én is 26 vagyok, pár hónap és 27. Én nem költöznék vissza már. Nehéz volt eljönni a körülményeim miatt hazulról lelkileg - nem a kényelem miatt, de nem adnám már ezt a fajta szabadságot.

2018. ápr. 12. 18:47
 28/46 anonim ***** válasza:
21%
Szerintem nem gáz, a nők szerint viszont gáz.
2018. ápr. 12. 18:48
 29/46 anonim ***** válasza:
60%
Jaaaaj ilyet ide ne írj ki mert sokan azt fogják írni hogy gáz meg nem vagy férfias ciki stb. Én is eddig olyan pasikkal kezdtem most is olyannal vagyok aki otthon lakik a szüleivel. Semmi gond nincs ezzel ha nem anyuci kicsi fia vagy de írtad hogy nem. Nem értem miért olyan oltári nagy probléma ez. Ott vagyok a pasinál a szülő fel sem jön az emeletre nem zaklat minket ha egésznap nem megyünk le akkor egésznap nem zaklat. Vannak értelmes normális szülők meg pasik. Nem tudom miért kell általánosítani. Én sem dobnék ki 100 ezret de még 70-et se egy albérletre. Nem szülök anyám nyakára én is fizetek stb.
2018. ápr. 12. 18:50
 30/46 anonim ***** válasza:
38%
Utolsó, neked ez így mondjuk 40 éves korodig megfelel, hogy feljárkálsz a pasihoz?
2018. ápr. 12. 18:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!