Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Az ciki ha 40 évesen a szüleim...

Az ciki ha 40 évesen a szüleimmel lakok?

Figyelt kérdés

2017. dec. 11. 19:34
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Oszinten szolva a korulmenyek ismerete nelkul is azt kell mondjam, igen. Ha 40 eves korodra annyi onallosagot nem sikerult osszeszedni, hogy megallj a sajat labadon, az azert eleg szomoru.
2017. dec. 11. 19:44
 2/4 anonim ***** válasza:

Kamu kérdés.

40 évesen ha még ezt nem tudod eldönteni, akkor az IQ-d 80 alatt van.

2017. dec. 12. 00:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem. Ha jó a kapcsolat a szülőkkel, meg azért van külön szobád, saját életed, akkor teljesen jó, hogyha persze dolgozol is; és tök nyugodtan megfértek egymás mellett és nem szükséges elmennetek egymástól,mert nem utáljátok egymást, de nem is vagy eltartott. Házzal odébb lakik együtt üknagymama meg pici nemrég született gyerek. Na jó, a gyerek szülei nem ott laknak, de a hétvégéket itt szokták tölteni, de amúgy frankón több generációs a ház, és itt is megy folyton a buli, ráadásul a picurka nagymamája ő még talán büszke is rá, mert amúgy utál mindenkit, de azzal is akar pl népszerű lenni, hogy szeret villogni a családjával, folyton posztol mindenféle képeket róluk, de amúgy nincs benne szeretet, és mindenkit lenéz , olyan a személyisége. Szóval , ha elfértek ott és nyugi van -ami akikre gondoltam konkrétan ott nincs, a picurka anyja/anyjáék már menekültek is onnan, mert folyton hiszti volt, gyakorta - na szóval amúgy még ha folyton hisziket csinál valaki, ez akkor se ciki; hát ottan elfértek, gondolták akkor minek menjenek el, meg van jó udvar is, plusz akit ebben a szövegemben nagymamaként aposztrofáltam, sima nagymamaként, ő úgyis folyton csavarog, szóval mindig igyekezett lepasszolni a gyerekeit a szüleire, hogy ne kelljen velük foglalkozni; csak addig érdekelték őt a gyerekei, amíg szoptatni kellett őket, meg lehetett velük villogni, hogy neki van milyen helyes kicsibabája, akkor se szeretetből volt velük, hanem kifelé mutatni kellett, hogy törődik velük, meg kötelességből, mert egy újszülött pici baba még nem tudja ellátni magát egyedül. De mégegyszer mondom, ha jó a kapcsolat, kényelmesen elfértek, minden működik és klappol, és nem élősködő verzióban lax velük, hanem te is dolgozol, besegítesz, nem vagy a terhükre, akkor totál rendben van. Ha te is kiveszed a részed, és tényleg elfértek, mert hely is van, és békesség, nyugalom.
2017. dec. 12. 00:48
 4/4 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem ciki, én falusi vagyok és rengetegen maradtak itt a szüleikkel
2020. júl. 28. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!