Ciki 19 évesen elmenni a szüleimmel családi nyaralásra?
Ha nála laksz még,nem. Ha elkoltoztel, es ok fizetnenek neked MINDENT, akkor igen.
Persze ha naluk laksz es dolgozol,akkor neked is illene potolnod valamit.
Szerintem egyáltalán NEM ciki, és 1-es hozzászóló, a a szülők fizetik, az már miért lenne ciki? Ha megtehetik, miért ne?
Gondolom a kérdezőtől megkérdezték szülei, h akar-e velük menni vagy sem, s ha igent mond, akkor tudják finanszíroznia szülők.
MÁS: eszembe nem jutna úgy elmenni nyaralni, hogy a gyerekem, aki még otthon lakik és 19 éves mondjuk, nem tudom elvinni, mert arra már nincs pénz…… akkor már inkább én se mennék…
(nyilván a 30-40-50plusszos gyerekkel más a helyzet)
Úgyhogy kedves kérdező, menj el nyugodtan a szüleiddel, nem ciki és érezd jól magad:)
Egyáltalán nem ciki. Miért lenne az?
Én szeretek menni a szüleimmel nyaralni, kirándulni. Jó ha együtt van a család.
21L
Én is elmentem velük, hülye lennék nemet mondani, ki tudja mikor juthatok el majd magamtól olyan helyekre, mint velük.
21/F
20 éves vagyok és idén most először nem jött össze a családi nyaralás, ami miatt nagyon fáj a szívem.
Abszolút nem ciki családdal nyaralni, mert:
1. örülök, hogy van családom
2. örülök, hogy megtehetjük a nyaralást
3. örülök, hogy olyan jó a kapcsoltunk, hogy elhívnak nyaralni
Én még a Facebookra is szoktam feltölteni kirándulós csoportképet a családdal, és másoknál is láttam, szóval abszolút normális dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!