Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ciki 19 évesen elmenni a...

Ciki 19 évesen elmenni a szüleimmel családi nyaralásra?

Figyelt kérdés
2016. júl. 22. 14:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
70%
Nekem nem lett volna ciki, csak azért nem mentem, mert nekem az üres mezőn sátorozás, víz 1kmre a szomszéd borospincéjénél nem számít kikapcsolódásnak... Brrrr....
2016. júl. 22. 15:13
 12/16 anonim ***** válasza:
39%
#11 pedig nekem az ilyen típusú "nomád" nyaralásaimból vannak a legviccesebb sztorijaim, nem amikor a négycsillagos szállodában tévéztünk. :) Szerintem menj el, egy próbát megér!
2016. júl. 22. 15:18
 13/16 anonim ***** válasza:
84%
Nem ciki! Igaz én nem járok el velük,hanem a párommal..de strandra elszoktam menni velük,és otthon élek
2016. júl. 22. 15:18
 14/16 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem sem "ciki".

Én 20 évesen is eljárok velük főleg amióta van jogsim. Sőt én ink velük megyek mint pl barátokkal....nem vagyok ilyen családcentrikus de ők rendesen leszerveznek mindent stb...engem hívtak már el barátok de nagyon gagyi volt az egész...talán majd ha igazán felnőttek leszünk újra kipróbálom milyen haverokkal.

2016. júl. 22. 18:06
 15/16 anonim ***** válasza:

Mk minden évben a balatonra szoktunk járni,ott van nyaralónk.

Tavaly nem mentünk,mivel apumnak érszűkülete volt. Decembertől kb. Április közepéig lábra se tudott állni. Fekvőbeteg lett. Szóval ezek uzán egy picit átrendeződtek a fejemben a dolgok. Ha tehetném mindig velük lennék.

2016. júl. 23. 06:07
 16/16 anonim ***** válasza:

Idén sajnos kimarad :( Nekem dolgoznom kell, az ők pihenőidejüket meg nem szeretném tönkretenni azzal, hogy miattam itthon ülnek ők is. Így most csak ők mennek kettesben nyaralni. Ők is szomorúak, hogy itthon hagynak, én is szomorú vagyok, hogy nem mehetek. Én mivel szeretek a szüleimmel lenni, így nyaralni/kirándulni is nagyon szívesen elmegyek velük. Így a nyaralásom decemberre tolódott. Akkor megyünk majd a párommal a Kanári-szigetekre.

23/L

2016. júl. 23. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!