Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezzel csak elijeszteném a férfiakat?
Tudom magamról, hogy ami a szívemen, az a számon. Azzal is tisztában vagyok, hogy szeretjük az őszinteséget. Nade ebben az edetben is?
Úgy megyek bele a kapcsolatba, hogy nem tervezek előre és képes vagyok megmondani, hogy "nem te leszel" a férjem, hisz még fiatal vagyok, addig nagy valószínűséggel ő lecserélődik.
2) Engem nem sért meg, ha azt mondja: "nézd az a nő ott jobbra tőled szebb nálad" (ez még nem jelenti azt, hogy le is cserélne, mert szeret, de én értékelem ha bevallja)
Viszont ha én ilyet mondanék a páromnak, hogy xy jobban néz ki, vérig sérteném?
Az mennyire zavarna titeket, ha nem mutatnám be a szüleimnek/barátaimnak csak mondjuk egy év után?
Mindezt úgy, hogy ettől függetlenül én nagyon szeretném őt!
Az oszinteseg pont nem az, amit irtal. Ha oszinte vagy, akkor nem titkolod, hogy vele vagy senki elott.
Nekem, ahogy irod, inkabb egy bunko, titkolizo, nem oszinte no kepe jon le.
Látom vannak itt akik félreértelmezik a szöveget és/vagy nem olvassák el a kommentjeimet. (ezt nem írom le újra)
Amit viszont igen, hogy nem kényszerből voltam együtt velük, nem vagyok kapcsolatfüggő, mégegyszer azt mondom, hogy szerettem őket, de valami hiányzott. Továbbá a barátaim tudtak róla, a páromnak is meséltem roluk illetve a családomról, távkapcdolatban éltünk ezért még az is nehézkes volt, hogy mi találkozzunk.
Azzal viszont nem tudom mi a probléma ha nem tervezek előre. Tapasztalataim szerint csak rosszul sül el.
Mi a francért kell egy párkapcsolat elején egyből kijelenteni, hogy "nem te leszel a férjem"? És ha mégis ő lesz? Ez nem túlzott őszinteség, hanem indokolatlan ripacskodás.
Ja és figyelitek? A kérdező nő bizony ki merészeli mondani, hogy "nem te leszel a férjem", ellenben a vele szemben való őszinteség tanúsítása csupán annyiból áll, hogy "jé, ott egy jobb csaj nálad". Valahogy nem egy kategória a kettő, kislányom.
Álláskeresésnél sem szokás egyből belökni, hogy "ja izé, nem tervezek ám itt tovább 1-2 évnél", meg iskolában sem szokás azzal kezdeni, hogy "elvégzek két évet, a többi meg már nem fog érdekelni". Eleve szánalmas a hozzáállásod, hogy te egy párkapcsolatban nem szándékozod kihozni magadból a maximumot, hanem majd pár hónap múlva lesz ami lesz, úgyis lelépsz.
Majd ha valakivel összejössz, akibe őrülten beleesel, kívánom, hogy a képedbe vagdossa, hogy "ja bocsi, ne tervezz velem tovább pár évnél, mert úgysem foglak sem elvenni, sem gyereket csinálni". Kíváncsi leszek az ábrázatodra.
Szerintem ha nem vagy egy arrogáns bunkó f-sz emellé, akkor ezzel nincs probléma.
(mondjuk ha a pasim olyat mondana h xy jobban néz ki, biztos kivágnám a francba :DDD)
Sokan nem olvassák a kérdező kommentjeit.
Legfelhasználóbb barátomnak üzenném, a kérdező leírta hogy NEM BIZTOS HOGY NEM Ő LESZ. Van rá esély.
Kérdező, nem azzal van a baj hogy őszinte vagy és nem tervezel előre hanem túlzásba esel. Nem szabad ilyen destruktív módon hozzáálnod a kapcsolathoz. Én sem sürgetem a barátnőm bemutatását, de fél éven belül azért illik ezt megejteni.
Szerintem meg ez egy képmutató, álságos és hazug hozzáállás. Eleve nézzük a példáidat!
Te elvárod, hogy tolerálják, hogy "őszintén" kimondod, hogy úgyis le lesznek cserélve. Utána azzal mentegeted magad, hogy tége nem sértene, ha azt mondanák egy nőről, hogy szebb nálad. A két kijelentés nem ugyanazon kategória. Az első arról szól, hogy "te úgysem érsz semmit, kidoblak a fenébe", a második a te olvasatodban annyi, hogy "az a nő jól néz ki, de úgysem cserélnélek le, mert téged szeretlek".
Nem bunkó vagy és nem is dilis. Csak még egy magamfajta spektrumzavaros számára is logikátlan és g..ibuta. Semmi értelme így kapcsolatnak, te is a ma divatos kis pondrók közé tartozol, akik minden előnyt akarnak, ami egy kapcsolattal jár, csak felelősséget vállalni meg kitartani mellette nem. Gyakorlatilag innen nézve egy önző retek vagy, aki egy eszközt keres az ilyen meg olyan agymenései kielégítésére, a többit meg lényegében telibeszarja: azt is, hogy mi lesz a másikkal, azt is, hogy a másiknak mit jelent ez...
Ha férfi lennék és meg akarnálak csak dugni akár rendszeresen, nem venném zokon, hogy mit akarsz velem és kit tartasz szebbnek. De ha meg akarnálak csak dugni akár rendszeresen, akkor soha a büdös életben nem nevezném a kapcsolatunkat kapcsolatnak és a szexen kívül semmilyen hülyeségedre nem lennék vevő, pláne nem arra, hogy nekem lelkizz meg érzelgősködj meg pátyolgassam a kis lelked és legyek a kis barátod. Az akkor csak dugás lenne egy olyan emberrel, akiért csak akkor tennék valamit szex nélkül, ha az élete múlna rajta.
Ahol nincs ráfordítás és beleélés, ott nincs figyelem és jutalmazás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!