Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tökéletes külsejű nők miért taszítják a férfiakat?
Figyelt kérdés
2018. jan. 13. 17:54
1/26 anonim válasza:
Ez baromság. Pont hogy az ilyen nőkért csöpög mindenki, de ők mindenkit lenéznek, visszautasítanak.
2/26 anonim válasza:
Mi számít tökéletesnek? Amúgy nyilván nem taszítják őket...
3/26 anonim válasza:
engem eddig nem taszítottak. :)
4/26 anonim válasza:
Mert félnek odamenni hozzájuk mondván - úgyis van pasija/férje/szeretője -
5/26 anonim válasza:
Mert előjön belőlük a "nem vagyok rá méltó" típusú attitűd. Elvileg a mondás is úgy tartja, hogy "senki sem tökéletes", ezért ha valaki mégis annak tűnik és ott van az orrunk előtt, akkor elmenekülünk előle. Az van bennünk, hogy nem érdemelnénk meg, nem játszunk vele egy ligában.
6/26 anonim válasza:
Engem nem taszítanak,de tudom hogy kb esélyem sincs náluk, akkor meg minek hajtsak feleslegesen? :) elismerem hogy szépek, aztán megyek tovább :)
7/26 anonim válasza:
Objektívan nincs ilyen fogalom, hogy tökéletes. Ez mindenki számára szubjektív. Egyébként pedig sokkal szebb az olyan nő, aki nem "tökéletes", hanem van valami szépséghibája. Pl. én imádom, ha kicsit narancsos a popsijuk, egy szolid kis stria is tud beindító lenni.
8/26 anonim válasza:
Ilyen kérdésnél nem igazán értem, mit is akar a kérdező kérdezni? Az én párom, tökéletes külsővel rendelkezik, NEKEM. Más szerint nem, az meg nem igazán érdekel. Az egy más dolog, hogy vannak az általánosan elfogadott szépségek. Történetesen, nekem nem jöttek be soha. Akkor miért kéne olyanhoz vonzódnom?
9/26 anonim válasza:
Mert előjön a kisebbségi komplexus meg a "nem vagyok elég jó" érzés. Meg hogy biztos lenézi őket a csaj, ami persze egyáltalán nem biztos, de ők meg vannak róla győződve.
10/26 anonim válasza:
Inkább azok taszítják, akik tökéletes külsejűnek hiszik magukat, közben meg egy agyon sminkelt, szolizott, undorító műbabák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!