Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tökéletes külsejű nők miért taszítják a férfiakat?
Ők maguk taszítják el a férfiakat, és csak a Mr. Tökéletessel állnak szóba.
És amúgyis: ha egy átlagpasas az átlaglánynak nem kell, miért próbálkozzon egy szépségkirálynőnél? Eddig is nullán volt az esélye, nehezítse meg a saját dolgát és menjen le mínusz végtelenbe? Hülyeség.
Ahogy írták, semmi értelme próbálkozni náluk, borítékolható hogy mi lesz az eredmény.
Ryan Goslingot ám én se értem, Jason Stathamet írnám inkább, vagy mittomén, Kevin Cóstner-t.
"Miért mindenki Ryan Goslinggal jön? :D Sose értettem 🤔"
Én se értem. Ezen az oldalon még Jason Statham a másik, akit a FÉRFIAK mindig emlegetnek. Szerintem egyszer valakiknek tetszett, és megjegyezte.
Mármint szó szerint? Tőlük kéne megkérdezni.
Gyakorlatban azt látni hogy a tökéletes külsejű nőknél állnak a pasik hosszú sorokban, ők meg két kézzel dobálják ki őket, legjobb esetben friendzóna.
Ezek után mi értelme kezdeményezni náluk? Hülye leszek neki lehetőséget adni hogy tahó módon lekoptasson.
"Meg hogy biztos lenézi őket a csaj, ami persze egyáltalán nem biztos, de ők meg vannak róla győződve."
Igen, mert ugye a tökéletes külsejű nők első számú ismérve, hogy őket a belső értékek vonzzák! Mesélj még kérlek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!